Što kažeš na privatni avion i gledanje EURO finala s Ćirom i Velom u Dubrovniku?

Foto: Press

PRIVATNI avion stoji na pisti. Mlažnjaci su upaljeni. Pilot i stjuardese dočekuju tebe i tvojih pet prijatelja. Ulazite u zrakoplov, vežete se, zrakoplov se uspinje među oblake i letite prema Dubrovniku - počinje tvoja velika nogometna avantura. Ako misliš da se ovakav scenarij događa samo nekom drugome, čitaj dalje!

Svi nestrpljivo očekujemo UEFA EURO 2020TM koji zbog poznatih razloga kasni već godinu dana, a Heineken® ti već sada nudi priliku  za pobjedu. U novoj nagradnoj igri možeš osvojiti najspektakularniji pogled na finale ovog prestižnog susreta najboljih europskih reprezentacija. Sve što trebaš je kupiti bilo koje pakiranje Heinekena® i prijaviti se putem SMS poruke ili na stranici heineken.com/hr. 

Ono što slijedi nezaboravno je iskustvo koje ćeš godinama prepričavati - pravi spektakl za troje sretnih dobitnika koji će na ovu avanturu moći povesti i svojih petoro prijatelja. 10. srpnja, privatni avion odvest će vas do Dubrovnika gdje vas očekuju dva noćenja u hotelu s 5 zvjezdica i jedinstven doživljaj gledanja nogometa.

Na dan finala, privatni transport odvest će vas do kule Revelin gdje vas očekuju ni manje ni više nego Miroslav "Ćiro" Blažević i Željko Vela, legendarni dvojac koji će te večeri biti stručni vodiči samo za tebe i tvoje prijatelje. Uživat ćete u nogometu na velikom ekranu, pod vedrim nebom, a brand promotori će točiti vaš omiljeni Heineken®. Dan nakon finala, opet te očekuje privatni avion i povratak iz Dubrovnika.

Prijavi se do 27. lipnja 2021. i dočekaj EURO finale kao nijedno dosad! 

Pravila nagradne igre potraži na https://www.heineken.com/hr/hr/nagradna-igra-euro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.