"Što mu se dogodilo?": Slavni glumac zabrinuo fanove, izgleda neprepoznatljivo

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac Jonah Hill snimljen je prije nekoliko dana na plaži u Malibuu u papučama, sivoj majici i zelenim kratkim hlačama. Osim rijetkog pojavljivanja u javnosti, pažnju je ukrala i njegova drastična promjena izgleda. Čini se da je izgubio još kilograma.

Hill već neko vrijeme gubi na kilaži i iznenađuje promjenama. Osim što se prepolovio, glumac sada ima gustu, dugu bradu i kosu. "Što mu se dogodilo?", "Izgleda zapušteno", "Stvarno je pretjerao", samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

Progovorio o mentalnom zdravlju

Jonah je kroz cijelu karijeru imao problema s viškom kilograma, odnosno zbog nekih je filmova morao gubiti i dobivati kile. Zbog toga je odlučio javno progovoriti o svojem mentalnom zdravlju u dokumentarnom filmu zvanom Stutz, koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom. 

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah uoči izlaska filma za Deadline.

"Nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu", dodao je Hill.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.