Što se događalo s Frankinim lijevim okom tijekom nastupa?

Screenshot: HRT

IAKO nije prošla u finale, Franka Batelić oduševila je izvedbom pjesme "Crazy" u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, no od pjesme ekipa na društvenim mrežama više je primijetila njezinu ljepotu. 

Tako je na Twitteru glavni predmet rasprave bio Frankin izgled, a dok su neki komentirali kako ona "sigurno jede muškarce za doručak" te da je "naljepša izvođačica večeri", bilo je i onih koji su Franki pronašli zamjerku.

Naime, nekima je za oko zapelo - pa upravo Frankino oko, i to lijevo, koje je tijekom cijelog nastupa izgledalo kao da "visi".

"Nisam sigurna ima li Franka lijeno oko ili samo loše zalijepljene trepavice", komentirala je jedna tviterašica, a pomalo čudan izgled Frankina lijevog oka primijetili su još neki na društvenim mrežama.

Budući daFrankino lijevo oko inače ne izgleda tako, ovdje su vjerojatno u pitanju zaista bile loše zalijepljene trepavice. Za Frankin make-up bila je zadužena vizažistica Kristina Hošnjak.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.