Što za Smitha znači zabrana pristupa Oscarima? I dalje može biti nominiran za nagradu

Foto: EPA

NAKON što je Akademija filmske umjetnosti i znanosti zabranila Willu Smithu prisustvovanje bilo kakvim događajima Akademije, uključujući i dodjelu Oscara, narednih 10 godina, stručnjak iz zabavne industrije Dave Karger objasnio je što to za glumca zapravo znači.

"Ova kazna nije toliko stroga kao što bi bila doživotna zabrana sudjelovanja na Oscarima, ali je i dalje jako velika za Smitha. Još uvijek ima pravo biti nominiran za nagradu, kao i svatko tko radi na projektu u kojem glumi", ispričao je Dave za magazin People.

"Međutim, sumnjam da će u bliskoj budućnosti čuti svoje ime kao kandidata", dodaje. 

Zabrana je uslijedila nakon ovogodišnje dodjele Oscara

Smithu je zabrana uslijedila nakon što je ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara zbog šale o supruzi Jadi Pinkett Smith. Glumac je rekao kako "prihvaća i poštuje odluku Akademije".

Podsjećamo, nakon što je udario Rocka, Smith se ispričao Akademiji te je sam dao ostavku.

"U potpunosti ću prihvatiti sve posljedice svog ponašanja", rekao je Smith u priopćenju u kojem je najavio svoju ostavku, nazivajući svoje postupke "šokantnim, bolnim i neoprostivim". Podnošenjem ostavke Smith je preduhitrio Akademiju u onome za što su mnogi očekivali da će biti njegova potencijalna kazna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.