Strani mediji: Amanda Bynes gola lutala ulicama L.A.-a, smještena je na psihijatriju

Foto: EPA/Profimedia

NEKADAŠNJA teen zvijezda Amanda Bynes smještena je na psihijatrijski odjel u bolnici nakon što je gola lutala ulicama Los Angelesa, doznaje TMZ. Izvor je za spomenuti medij rekao da je vidio Bynes kako hoda u blizini centra Los Angelesa u nedjelju rano ujutro bez ikakve odjeće. 

Sama pozvala 911

Glumica je navodno mahala automobilima, govoreći vozaču da se oporavlja od psihotične epizode. Tada je i sama nazvala broj za hitne slučajeve. Bynes je potom odvedena u obližnju policijsku postaju, gdje je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko promatranje. 

Bynes, piše TMZ, nije bila ozlijeđena. Izvor blizak glumici kaže da je trenutno hospitalizirana i da će biti na promatranju sljedećih nekoliko dana. Psihijatrijsko promatranje inače traje 72 sata, ali može biti produženo.

Uspon i pad nekadašnje dječje zvijezde

Podsjetimo, Bynes je bila jedna od najpopularnijih dječjih zvijezda televizije i Hollywooda. Glumila je, između ostalog, u filmovima Big Fat Liar, What a Girl Wants, She's the Man koji se i danas vrte po televizijskim kanalima. Međutim, postala je ovisna o drogama i uskoro je bila toliko loše da nije više mogla glumiti. 

Amanda je 2013. godine završila u pritvoru jer je izazvala požar u jednom restoranu u kvartu u kojem je odrasla, nakon čega je psihijatrijskim vještačenjem utvrđeno da ima bipolarni poremećaj. Poslije toga je stavljena pod konzervatorstvo. 

>> S 13 je zarađivala milijune u Hollywoodu, a onda je potonula pod teretom slave

Sredinom 2013. godine njezini roditelji rekli su da je paranoična i da se drogira te joj je utvrđen bipolarni poremećaj. U međuvremenu je bila na liječenju, diplomirala je na studiju dizajna i zaručila se. 

S obzirom na poboljšanja u ponašanju, prošle godine je podnijela zahtjev za prekid konzervatorstva. "Vjeruje da se stanje popravilo i da zaštita suda više nije potrebna", rekao je tada njezin odvjetnik David A. Esquibias. 

U privremenoj odluci suda stoji da "sud utvrđuje da skrbništvo nad osobom više nije potrebno i da više ne postoje razlozi za uspostavljanje skrbništva". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.