Strani mediji: Princeza od Monaka živi u Švicarskoj, princa viđa samo po dogovoru

Foto: EPA

Princeza od Monaka Charlene (45), koju mnogi nazivaju najtužnijom princezom na svijetu, navodno živi u Švicarskoj i viđa princa Alberta (65) samo prema dogovoru, javljaju njemački i francuski mediji. 

Charlene je provela ljeto na jahti sa suprugom i osmogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom. No kruže glasine da par ima problema u braku. Izvor je rekao francuskim novinama Voici da su  princeza i princ samo "par za ceremonije".

"Albert i Charlene su sada dobri partneri, preuzimaju brigu o djeci", rekao je za njemački Bild drugi anonimni insajder. Dodao je kako je princeza obećala vratiti se u Monako zbog službenih događanja i dozvoljeno joj je češće viđati djecu.

Princ: Charlene je preopterećena

Ranije je viđena u Milanu bez prstena nakon što je porekla glasine o razvodu. Charlene je provela i 10 mjeseci odvojeno od supruga kad se bila vratila u rodnu Južnoafričku Republiku.

Princ Albert rekao je da je obiteljsko okupljanje u Monaku prošlog tjedna prošlo prilično dobro u prvih nekoliko sati, ali da je onda postalo očito da Charlene nije dobro.

"Bila je preopterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom", izjavio je princ za People.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.