Strašno: Gerard Butler podijelio fotografiju doma u Malibuu koji mu je izgorio

Foto: Instagram

DOK POŽARI u Kaliforniji i dalje divljaju i broj mrtvih raste, vatra predstavlja veliku prijetnju kućama, a mnoge su već izgorjele. Gerard Butler na društvenim mrežama podijelio je fotografiju svog doma u Malibuu koji je nastradao u požaru te pozvao ljude da podrže vatrogasce.

"Vratio sam se u svoj dom u Malibuu nakon evakuacije", napisao je. "Teško vrijeme diljem Kalifornije. Kao i uvijek, inspiriran sam hrabrošću, duhom i žrtvom vatrogasaca. Hvala vam, vatrogasci. Ako možete, podržite te hrabre muškarce i žene", dodala je glumačka zvijezda uz fotografiju užasnih posljedica požara.

Butler nije jedina zvijezda koja je izgubila dom u vatri. Redatelj Scott Derrinckson na Twitteru je objavio fotografiju svog doma u plamenu.

I Guillermo del Toro napustio je svom dom te na Twitteru zahvalio vatrogascima o nazvao ih herojima.

U požaru je izgorio i poznati Paramount Ranch, jedna od lokacija koja je korištena tijekom snimanja prve i druge sezone Westworlda.

Vatra navodno prijeti i domu glumice Shannen Doherty, brojnim drugim zvijezdama, ali i običnim ljudima, dok se Kalifornija i dalje bori s najsmrtonosnijim požarom u povijesti države.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.