Strastvena ljubav na prvi pogled: Gotovina osamdesetih ljubio vatrenu Ximenu

ANTU GOTOVINU strani mediji opisali su kao "neustrašivog vojnika s ukusom za lijepe žene". Dokazuje to i Ximena Dalel, njegova bivša supruga i majka njegove prve kćeri. Prema knjizi "Kondo, kondo" Irene Divković Milanović, Ante i Ximena upoznali su se krajem osamdesetih u Kolumbiji, gdje je Gotovina tada navodno trenirao desničarske paramilitantne skupine. Dalel je Gotovini rodila kćerku Ximenu, ali na kraju su se razveli.

Gotovina imao dvije prave ljubavi: Ximenu i Dunju

Prema pisanju medija Gotovina je bio u kontaktu s kćerkom sve dok joj nije javio da je dobila sestru. Iz kratke veze s novinarkom Vesnom Karuzom, rodila mu se kćerka Ana, a ubrzo i sin, kojeg je dobio u braku s Dunjom Zloić. Ante je odavno poznat kao veliki ljubavnik, no smatra se da je imao samo dvije prave ljubavi, Ximenu i Dunju, navodi Irena u svojoj knjizi "Kondo, kondo".

Strastvena ljubav na prvi pogled

Ximena i Ante navodno su se zaljubili na prvi pogled i imali jako strastvenu vezu. Prva supruga hrvatskog generala navodno dolazi iz imućne obitelji, a kada su se upoznali bavila se novinarstvom. Atraktivna Ximena danas radi za jednu privatnu produkcijsku kuću, a njezine reportaže s "Rute slobode Simona Bolivara" moguće je vidjeti na Youtubeu. I danas izgleda dobro, kao i onda kad je upoznala Gotovinu. Njihova kćerka Ximena danas se bavi poduzetništvom u Bogoti, piše Divković Milanović u svojoj knjizi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.