Seksologinja objasnila zašto neke žene vole grublji seks i kako ga isprobati

Foto: Instagram

SEKS je važna stavka u životu ljudi, posebno u životima onih koji su u vezi ili braku. Kaže se da je dobar seks ključ uspješne veze, a postoji mnogo načina kako se on može poboljšati.

Seks ne mora uvijek biti romantičan i nježan čin. Zapravo, mnoge žene uživaju u takozvanom grubom seksu, a nekima je čak lakše postići orgazam kada im primjerice partner gricka uho ili ih plješće po guzi, piše Men's Health.

"Ako vas neko ogrebe, ugrize ili pljesne po guzi, vaš krvni tlak raste i srce brže kuca kao reakcija na taj fizički signal. Ako se to dogodi za vrijeme seksa, to tumačimo kao seksualno uzbuđenje", objasnila je za spomenuti magazin seksologinja dr. Nicole Prause.

Dodala je i da u mozgu postoje područja koja reagiraju na bol, a koja se preklapaju s područjima koja reagiraju na seksualno uzbuđenje. Zbog toga istovremeno možete doživljavati i bol i zadovoljstvo te se zapravo radi o moždanom triku.

Grubi seks može se isprobati na mnogo načina, ali ova četiri uvijek pale.

Grickanje

Započnite grickati partneričinu donju usnu, a zatim se lagano počnite spuštati prema dolje. Ugrizite je za svaki novi dio na koji naiđete i uz njeno odobrenje postepeno pojačavajte intenzitet.

Povlačenje kose

Povlačenje kose može odlično funkcionirati ako se seksate u doggy pozi ili u pozi kaubojke. Pazite samo da je ne povučete prejako. Izbjegavajte je vući za vrhove kose jer to može biti previše bolno da bi u tome uživala. Umjesto toga, povucite je za vlasište.

Preuzimanje kontrole

Bračni terapeut Moushumi Ghose istaknuo je da neke žene vole kada je muškarac dominantan.

"Ovo osobito odgovara ženama koje u životu moraju u puno područja biti glavne. Kako seks podrazumijeva gubitak inhibicija i predaju, ponekad je najlakše predati se kad vas netko pogurne u tom smjeru", rekao je.

Dakle, preuzmite kontrolu i pustite je da uživa u ulozi pokorne i nevine dame.

Spanking

Pljeskanje guze vrlo se često koristi u seksu za podizanje strasti. Najbolje je guzu pljeskati s donje strane, što bliže vagini. Pljeskanjem se stvaraju vibracije koje prolaze kroz klitoris i cijelo tijelo, djelujući kao okidač za seksualno uzbuđenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.