Stručnjakinja svjedočila u korist Amber Heard pa otkrila spoiler za novog Aquamana

Screenshot: Youtube

STRUČNJAKINJA koja je svjedočila u korist Amber Heard odala je, kako se čini, veliki spoiler za film Aquaman 2 dok je govorila o detaljima radnje filma u odnosu na tvrdnje da je Amber smanjena uloga.

Konzultantica za industriju zabave Kathryn Arnold pozvana je ovaj tjedan na klupu za svjedoke dok se nastavlja suđenje za klevetu Johnnyja Deppa protiv bivše supruge Heard. U ponedjeljak Arnold je rekla da su "klevetničke izjave" Deppova odvjetnika, Adama Waldmana, nanijele štetu karijeri Amber Heard, rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada s njom uslijed reakcije društvenih medija. 

Arnold je rekla da je prvi film o Aquamanu bio Heardin zvjezdani trenutak, "izvanredan trenutak" za uzlet njezine karijere. 

"Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svjetski poznata jer je bila u najuspješnijem filmu... svakako za DC Comics", rekla je Arnold. Heard je ranije posvjedočila da, iako će se još pojavljivati ​​u nadolazećem nastavku, njezin angažman sada predstavlja "vrlo smanjenu verziju te uloge".

"Dobila sam scenarij, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili", rekla je ranije Heard o svom angažmanu u novom Aquamanu. Arnold je sada ponovila njezine tvrdnje, opisujući promjene koje su napravljene u scenariju. 

"Vjerujem da je u prvom činu filma ozlijeđena ili je to imalo veze s bebom", rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Heard jer nije vidjela kasnije verzije scenarija. Ustvrdila je da Heardin lik kraljice Mere "završi u bolnici rano u novom filmu Aquaman 2 i da ga nema do kraja".

Arnold je također posvjedočila da je Heard trenirala pet sati dnevno nekoliko mjeseci pripremajući se za veliku akcijsku sekvencu, ali da joj nisu rekli za njezinu smanjenu ulogu sve dok nije stigla na set. 

"Tako je njezina uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za što je trenirala dok se pripremala za film", zaključila je konzultantica za industriju zabave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.