Sud odlučio: Tošina menadžerica je lagala i mora Andrijani Budimir platiti odštetu za klevetu!

SUD U Makedoniji je odbio žalbu menadžerice Toše Proeskog Ljiljane Petrović na prvostupanjsku presudu iz ožujka ove godine prema kojoj je kriva za klevetu, narušavanje ugleda i nanošenje duševnih boli Tošinoj bivšoj djevojci Andrijani Budimir. Kako prenosi makedonski list Večer, Petrović mora Budimir isplatiti 300.000 makedonskih dinara odštete (oko 4.850 eura) i platiti 500 eura sudskih troškova.

> "Wannabe" Tošina djevojka tužila njegovu menadžericu i traži 150.000 eura zbog klevete

> Andrijana Budimir predala sudu SMS dokaze da je bila Tošina djevojka

> Ljiljana Petrović izgubila sudski spor s Tošinom djevojkom: Žalit ću se!

"Drago nam je i neopisivo nam je zadovoljstvo što je Žalbeni sud dokazao da je Ljiljana Petrović kriva za klevetu, odnosno da je lagala. Iznos koji treba platiti je usputna stvar. Budimir je najvažnije bilo dokazati da se Petrović poslužila lažima", rekao je Andrijanin odvjetnik Nenad Janičević. Petrović ima rok od 15 dana za isplatu odštete. Može još jedino uložiti žalbu Vrhovnom sudu, ali to ne odgađa izvršenje kazne.

Podsjetimo, cijela sudska trakavica je započela nakon što je Tošinu menadžericu Petrović medijska pažnja koju je na račun imena tragično poginulog pjevača dobila Budimir toliko razljutila da je bivšu rukometašicu javno prozvala lažljivicom - nakon što je Andrijana podijelila s javnosti detalje ljubavne veze s Proeskim te navela da joj je u noći kada je poginuo slao ljubavne SMS-ove, Petrović je izjavila kako su to laži i kako Andrijana nikada nije bila Tošina djevojka.

Osim što je tvrdila kako Andrijana Budimir nikada nije bila u vezi s Proeskim, Petrović je također izjavila kako su poruke koje je Toše slao prije smrti bile upućene jednoj drugoj djevojci, čije ime nije htjela otkriti, te je izvadila ispis poziva i poruka s Tošinog mobitela i otkrila kako na njezin broj te noći nije upućen nikakav SMS. Ispostavilo se kako je Toše te tragične večeri poruke razmjenjivao s pjevačicom Elenom Risteskom. Nju je te večeri i nazvao, a razgovor je trajao gotovo deset minuta.

Uvrijeđena Andrijana Budimir je tada odlučila tužiti Tošinu menadžericu za duševnu bol. "Ja nisam Ljiljanu Petrović tužila zato što mi treba novac niti zato što mi se hoda po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Bila sam s Tošom iz ljubavi, a ne zato što sam nešto trebala od njega. I prije njega sam imala i slavu i novac. Nikoga nisam dirala ni dok sam bila s njim ni kad njega više nije bilo. Ta žena je uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na cesti, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam", navela je Andrijana koja je sudu kao dokaz svog odnosa s Tošom predala svoj mobitel u kojemu je sačuvano oko 200 poruka. Ranije je Budimir navela kako će sudsku odštetu koju joj mora isplatiti Petrović darovati domu za nezbrinutu djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.