Ana Obregon: Nisam dobila kćer, nego unuku. Začeta je stanicama mog sina

Foto: Instagram

ŠPANJOLSKA glumica i voditeljica Ana Obregon (68), koju javnost pamti i kao bivšu djevojku Davora Šukera, nedavno je dobila djevojčicu Anu Sandru, koju joj je rodila surogat-majka, ali sada je za magazin Hola otkrila kako joj to nije kćer, već unuka.

Obregon se suočila s dosta kritika zbog toga što mnogi smatraju da je u previsokoj dobi da bi imala dijete i pitali su se je li to dobro za djevojčicu. No ona sada tvrdi da joj je to ipak unuka, koja je začeta spolnim stanicama njezina pokojnog sina koje su bile pohranjene u kriokomori.

"To je bila jedna od njegovih posljednjih želja"

"To je bila jedna od posljednjih želja mog sina Alexa, koji je silno htio imati dijete", objasnila je Ana, čiji je sin umro 2020. godine od raka. Obregon je rekla da je Alex imao samo tri želje, pokretanje zaklade protiv raka, dovršavanje knjige koju je pisao i osnivanje obitelji.

"Ispunila sam posljednju želju svog sina i sada mogu nastaviti sa životom. Sada grlim Anu Sandru i osjećam se kao da ponovo grlim svog sina. Ne želim se pravdati zbog toga što sam napravila jer to mogu shvatiti samo oni koji su izgubili dijete", pojasnila je Obregon i naglasila kako bi mogla pokrenuti ovaj proces još koji put jer je Alex htio imati više djece.

"Kada Ana malo naraste, reći ću joj da joj je otac bio heroj i da može biti ponosna na njega", izjavila je Obregon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.