Šukerova djevojka na Fashion.hr-u pokazala gole grudi i guzu

DRAGANA RADOŠEVIĆ sinoć je, na zadnjoj večeri Fashion.hr-a, nosila modnu reviju dizajnerice Ivane Barać koja je crnom bojom i prozirnim materijalima htjela naglasiti eleganciju žene. Baš poput većine manekenki koje je angažirala Ivana, i Dragana je na sebi imala kreaciju koja je više otkrivala nego pokrivala. Ipak, od svih njih, pažnju je najviše plijenila upravo 25-godišnja Splićanka za koju mediji posljednjih mjeseci nagađaju da je najnovija odabranica Davora Šukera.

Podsjetimo, bivša nogometna legenda i mlađahna manekenka prvi su put viđeni zajedno na božićnom koncertu Magazina u klubu Best, te nekoliko dana kasnije na malonogometnom turniru "Četiri kafića".

Iako su se tad šuškanja oko njihove veze stišala, dva mjeseca kasnije, Šuker se pojavio na recepciji  hotela Westin, no nije bio sam. Društvo mu je pravila zanosna plavuša, a gosti hotela prepoznali su djevojku i shvatili da se radi o Dragani, istoj djevojci za koju se još prije mjesec dana pisalo da je u vezi sa slavnim Davorom.

Davor i Dragana ne žele pričati o privatnom životu

Unatoč učestalim medijskim napisima o njihovoj vezi, ni Šuker ni Dragana nisu željeli komentirati svoje ljubavno stanje. Lijepa djevojka rekla je da nema potrebe komentirati svoj privatni život, a o svojoj vezi sa Šukerom ne želi pričati čak ni s bliskim prijateljicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.