Suprug Goran je Eciji Ivušić za rođendan poklonio automobil: "Voli te tvoj muž"

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ jučer je proslavila 36. rođendan. Njezin suprug, glazbenik Goran Belošević, na Instagramu se pohvalio da joj je za rođendan poklonio automobil.

"Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu 'misiju' - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži", napisao je uz fotografiju Ecije koja pozira pored automobila marke Audi.

"Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam 'slučajno' greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž", dodao je Goran.

Ecija je potom objavila Instagram Story na kojem je napisala: "Ovaj moj muž puno laže, ali sve neke dobre laži. P.s. nije normalan."

Registarska tablica sadrži Ecijin datum rođenja te njene inicijale.

Vjenčali se prošlog mjeseca

Prije nešto manje od mjesec dana Ecija i Goran su se vjenčali na otoku Vrniku. Na vjenčanje su stigli brojni poznati, uključujući Nives Celzijus, Snježanu Schillinger i Anteu Kodžoman. 

Par se zaručio u studenom prošle godine u Italiji nakon šest mjeseci veze. Ranije su otkrili da će se vjenčanje održati početkom rujna. Ecija je krajem srpnja organizirala djevojačku zabavu u Makarskoj, a Goran je tada slavio na Hvaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.