Supruga Emilije Kokić znaju gotovo svi, ali malo tko će ga prepoznati na ulici

Foto: Igor Soban/PIXSELL

PJEVAČICA Emilija Kokić i plesač Patrik Seretin u trećoj emisiji showa Ples sa zvijezdama plesali su rumbu, ali prije toga snimljen je prilog u kojem je pred kameru stao Emilijin suprug Miljenko Kokot.

Tema ove emisije Plesa sa zvijezdama bila je ljubav, a bračni par je progovorio o svom odnosu. 

''Ako kažem ljubav, onda je to meni moj suprug. Miljenko je mene osvojio spikom. Po pitanju zajedničkog provođenja vremena tu smo slični, oboje obožavamo prirodu'', rekla je Emilija, a potom je Miljenko kratko komentirao. ''Emilija me osvojila time što je bila neuhvatljiva'', rekao je Kokot.

Kokić i Kokot u braku su od 2013. godine, a prije toga su bili u vezi pet godina. Nakon dugog skrivanja pred objektivima i izbjegavanja novinskih napisa, ozakonili su svoju ljubav na travnjaku hotela Adriana Falkensteiner u Zadru u krugu obitelji i prijatelja. Kao par se ne pojavljuju često u javnosti i mnogi možda i ne znaju za njihovu vezu.

Tko je Miljenko Kokot?

Što se Kokota tiče, njegovo lice možda neće prepoznati baš svatko na ulici, ali njegov glas vjerojatno znaju svi. Kokot je možda i najpoznatiji spiker na HRT-u i na spomen njegova imena većini će vjerojatno odmah pasti napamet rečenica: "Tekst čitao Miljenko Kokot".

Kokot je karijeru započeo na Radiju 101, a kako stoji u njegovoj biografiji, još od djetinjstva je bio opčinjen spikerima s BBC-ja koji su komentirali dokumentarne filmove. Zatim je vrlo rano prešao na HRT i počeo je raditi ono što je od malena želio, komentirao je dokumentarne i razne druge emisije. 

Okušao se i u ulozi voditelja, a pamtimo ga u emisijama Sedmo čulo, Dobro jutro, Hrvatska, Glas domovine, Alpe Dunav Jadran, program Za slobodu... No, većinu posla odrađivao je iza kamere i zbog toga ga mnogi pamte isključivo po njegovom glasu.

Kokot je 2005. godine dobio Godišnju nagradu HRT-a, a valja spomenuti kako često sudjeluje na raznim tečajevima i edukacijama za mlade spikere i voditelje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.