Supruga slavnog glumca tuguje: "Izgubili smo sinčića, a ja skoro život"

Foto: Instagram

SUPRUGA glumca Jamesa Van Der Beeka, zvijezde serije "Dawson's Creek", progovorila je o najtežim trenucima života, spontanom pobačaju koji je nedavno doživjela dok je bila trudna s njihovim šestim djetetom.

"Hvala vam na ljubavi. Mnogi od vas su me pitali kako se osjećam fizički... Ozdravljam, definitivno ozdravljam. Najveći problem trenutno mi je krvni tlak. A emocionalno, dobivam mnogo ljubavi... Želim zahvaliti i svim prijateljima, imam 200 vaših glasovnih i oko 200 običnih poruka. Nisam ih još stigla pregledati jer se trenutno pokušavam držati dalje od mobitela", rekla je Kimberly Van Der Beek.

"U 48 sati izgubili smo sinčića i ja sam skoro izgubila život. Tu priču nisam ispričala, ali u jednom trenutku ću se vratiti na detalje i s vama podijeliti što se događalo u toj sobi hitne pomoći... Nisam još spremna pričati o svemu, ali u jednom trenutku ću biti", rekla je.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju... krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživjeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge kao ovog puta", napisao je ranije James.

Par ima petero djece, četiri kćeri i jednog sina. Najstarija kći Olivia ima devet godina, a najmlađa Gwendolyn ima jednu godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.