Šuškalo se da se Tom Brady razveo zbog povratka u NFL. On poručio: "Nimalo ne žalim"

Foto: EPA

TOM BRADY priznao je da nimalo ne žali zbog povratka u NFL unatoč medijskim navodima da je njegov nastavak karijere "izazvao napetost" prije razvoda od Gisele Bündchen. Novinari ESPN-a upitali su ga žali li zbog povratka.

"Nimalo ne žalim. Ne. Definitivno ne. Vratio sam se jer sam osjećao da se želim natjecati. Razgovarao sam i s ekipom o tome i oni su svi bili uzbuđeni zbog mog povratka", ispričao je sedmerostruki prvak.

"Teško je nama profesionalcima uskladiti poslovni i privatni život"

Osim toga, Tom Brady je u svom podcastu Let’s Go govorio o stresnim situacijama kroz koje prolazi u zadnje vrijeme naglasivši kako je fokusiran isključivo na obitelj i nogomet.

"Profesionalci teško usklađuju privatni i poslovni život. Dobra vijest je da smo Gisele i ja ostali u prijateljskom odnosu. Usredotočen sam samo na dvije stvari: brigu o svojoj obitelji, posebno o mojoj djeci, i da dobro obavljam svoj posao kako bih mogao pobjeđivati u utakmicama", naveo je.

People je ranije izvijestio da je njegov povratak u NFL doveo do "puno napetosti" između njega i Gisele. Međutim, čini se da je bivši bračni par i dalje u dobrim odnosima, a novi izvještaji tvrde da je manekenka Victoria's Secreta nedavno kupila vilu vrijednu 11.5 milijuna dolara preko puta potoka gdje Tom gradi svoj dom u Miami Beachu.

Najavio odlazak pa se za mjesec dana predomislio

Početkom godine špekuliralo se da će se bek iz NFL-a umiroviti nakon više od dva desetljeća karijere. On je to bio potvrdio izjavivši u veljači da više nema "natjecateljski duh" koji ga pokreće. "Volio sam svoju NFL karijeru, a sada je vrijeme da usmjerim svoje vrijeme i energiju na druge stvari koje zahtijevaju moju pozornost", izjavio je u veljači.

Međutim, samo mjesec dana kasnije napravio je potpuni zaokret i objavio na Twitteru da će se vratiti igrati za Tampa Bay Buccaneers u svojoj 23. sezoni: "Shvatio sam da je moje mjesto još uvijek na terenu, a ne na tribinama."

Ipak, Tomov početak sezone bio je zasjenjen špekulacijama o problemima s Gisele Bündchen, a 28. listopada par je objavio da je finalizirao razvod nakon 13 godina braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.