Suzana Mančić: Od golih fotki zaradila sam više nego itko u povijesti Playboya

Foto: Instagram

NAJPOPULARNIJA Loto djevojka bivše Jugoslavije, Suzana Mančić, progovorila je o svojim udvaračima i fotografiranju za naslovnicu srpskog izdanja Playboya 2004. godine.

Suzana je priznala da su u prošlosti muškarci bili spremni napraviti svakojake ludosti samo kako bi privukli njezinu pažnju ili, ako bi imali sreće, osvojili njezino srce. Ipak, kaže, otkad je upoznala svog sadašnjeg supruga, Grka Simeona Ocomokosa, udvarači su se "prorijedili".

"Jedan moj udvarač izigravao je Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Događalo se da su neki spavali u mom liftu dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cvijeće na mom automobilu...", kazala je Suzana, prenosi Nova.rs.

"To nisu bili neki nepoznati ljudi ili luđaci s ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su birali tako originalne načine da mi to pokažu. I danas imam udvarače, ali moram biti iskrena, puno manje nego prije, a činjenica da sam udana mijenja sve", dodala je.

Bivša Loto djevojka osvrnula se i na svoje fotografiranje za naslovnicu srpskog izdanja Playboya iz 2004. godine koje je podiglo mnogo prašine u javnosti.

"Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi obitelji rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem vam reći koliko sam novca zaradila od tih fotki jer sam obavezna taj podatak držati u tajnosti. Mogu samo reći da sam bila najviše plaćena u povijesti srpskog izdanja Playboya", rekla je Suzana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.