Suzana Mančić: Za Valentinovo nisam s mužem u Ateni, na rubu bankrota sam

Foto: Instagram

BIVŠA loto djevojka Suzana Mančić u braku je s grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom od 2018. godine, a par ne živi zajedno, već se posjećuju kad stignu. Otkrila je da ove godine neće putovati u Atenu za Dan zaljubljenih.

"Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atenu, bit ću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu prije desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik... Stvarno ne mogu, na rubu bankrota sam", rekla je Suzana za Blic i dodala da voli provoditi vrijeme u Ateni.

"Divno sam se provela, često sam u Ateni i tamo se odmorim. Prvo, tamo nemam nikakvih obveza, ponesem neku lijepu knjigu, nađem se s rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno", priznaje najpopularnija loto djevojka.

Suzana iz prvog braka ima dvije kćeri, a već godinama je samohrana majka te tvrdi da se ne može žaliti jer je u puno boljoj poziciji nego mnoge druge žene.

"Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj financijski status, jer sam uvijek bila uspješna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistencije samohranih majki treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca djece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada" rekla je.

Prije braka s grčkim bogatašem Simeonom Ocomokosom Suzana je bila udana za Nebojšu Kunića, a nedavno je prvi put progovorila o razvodu od njega.

"Muž i ja smo jednostavno prestali razgovarati. Između nas je zavladala tišina i počela se razvijati distanca. Čujem se s njim bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da je tako trebalo biti", rekla je Suzana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.