Svadbe, zaruke i svježe ljubavi: Tko je sve pogođen Amorovom strelicom u 2011.?

PROTEKLA godina bila je u znaku turbulentnih ljubavnih krajeva, ali i početaka. Sezonu ljubovanja otvorila je Kate Winslet, koja se nakon razvoda zabavljala s nekoliko zgodnih kandidata. Glumica trenutno ljubi nećaka Richarda Brensona, zbog kojeg je ostavila manekena Louisa Dowlera. Njezina sunarodnjakinja Cheryl Cole započela je, ali i završila tijekom protekle godine ljubav s plesačem Derekom Houghom.

Justin Bieber i Selena Gomez

Na dodjeli Oscara početkom godine, ljubav su definitivno priznali Selena Gomez i Justin Bieber. Slatki mlađahni par dugo vremena demantirao je vezu, a onda su na dodjelu stigli zajedno, modno usklađeni i ludo zaljubljeni. Tijekom cijele godine njihova ljubav ostala je postojana, a jedno uz drugo bili su i u najtežim trenucima. Kad ga je obožavateljica tužila za očinstvo, Selena je bila uz Biebera, a sada, kad je njezina majka imala spontani pobačaj, dogodilo se isto. Zabrinuti Justin stigao je u bolnicu i bio uz svoju djevojku. Meg Ryan ljubav je pronašla s glazbenikom Johnom Cougarom, a Shakira se fatalno zaljubila u Gerarda Piquea. Zbog  mlađahnog nogometaša prekinula je vezu dugu 11 godina.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Vremešna Madonna pronašla je ljubav s 28 godina mlađim plesačem Brahimom Zaibatom, a nakon kraćih trzavica zbog religije, par se ponovno pomirio. George Clooney ušao je u vezu sa Stacy Kiebler ubrzo nakon prekida s talijanskom starletom Elisabetom Canalis. Seksi bivša hrvačica sludila je zgodnog neženju te je ubrzo upoznala čitavu njegovu obitelj i prijatelje. Jennifer Aniston konačno je zadovoljila američke medij i krenula dalje s Justinom Therouxom.

Kraljevske svadbe

Proljeće je obilježila najiščekivanija svadba godine. Kate Middleton postala je vojvotkinja od Cambridgea i britanska princeza udajom za princa Williama. Njihova ljubavna bajka postala je stvarnost. Kate je blistala, a svijet je upoznao njezinu seksi sestru Pippu Middleton. Pred oltar je stao i princ Albert od Monaca, koji je oženio bivšu plivačicu Charlene Wittstock. Prelijepa Charlene konačno je uhvatila okorjelog neženju, a unatoč pričama kako je vara, par je ostao u ljubavi.

Eva Longoria i Eduard Cruz

Skandalozna Ruby Srcolomka, poznata kao fatalna djevojka za Silvija Berlusconija, zaljubila se i nedavno rodila sina Luci Rissu, talijanskom poduzetniku. Dijete je dobila i britanska glazbenica Lily Allen. U braku je sa Samom Cooperom od ove godine, a nakon spontanog pobačaja, pjevačica je krila svoje dijete. Lijepa glumica Eva Longoria zaljubila se u brata Penelope Cruz, mladog Eduarda. Nakon razvoda, Eva se preporodila i sada uživa. Scarlett Johansson rastala se od Ryana Reynoldsa, a ljubavnu sreću potražila je u naručju Seana Penna. Ubrzo su prekinuli, a otad se samo pretpostavlja koga ljubi lijepa Scarlett. Keira Knightley zaljubila se u rokera Jamesa Rightona, ubrzo nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s Rupertom Friendom.

Kate Moss i Jamie Hince

Još jedan roker pronašao je sreću u ljubavi. Caleb Followill, frontmen "Kings of Leona" vjenčao se s Lily Aldrige. Prekrasna manekenka i zgodni roker najavili su ovih dana i da će postati roditelji. Naime, ona je tri mjeseca trudna. Par ne može biti sretniji. U bračne vode uplovili su Kate Moss i Jamie Hince. Legendarna manekenka i roker priredili su romantično, savršeno slavlje vlastite ljubavi, a našli su se u društvu njezine kćeri i bliskih im ljudi. Kate je jednostavno blistala u vintage vjenčanici, a Jamie nije mogao biti sretniji. Nogometaš Peter Crouch pred oltar je poveo Abbey Clancy ubrzo nakon što je na svijet donijela malenu Sophie.

Doug Hutchinson i Courtney Stodden

Matthewu McConaughey zaprosio je Camilu Alves, majku svoje dvoje djece. Romantična prosidba pala je na Badnjak. Na isti korak odlučio je i košarkaš Michael Jordan. Zaručio se s Yvette Prieto, s kojom je bio u vezi više godina. Zaručila se i 22-godišnja Peaches Geldof, i to po drugi puta, a Zoe Saldana ostavila je dečka kako bi mogla nesmetano uživati u romansi s Bradleyjem Cooperom. Najšokantnija svadba godine zasigurno je ona 52-godišnja Douga Hutchinsona i 17-godišnje Courtney Stodden. Djevojka je dobila dopuštenje svojih roditelja. Majka joj je četiri godine mlađa od supruga, no to je ne sprječava da uživa u sreći. Par je više puta pokušao opravdati svoju vezu, budući da su izazvali gađenje medija i javnosti.

Edo Maajka i Lilah

I domaće zvijezde bile su raspoložene za ulaske u brakove i nove veze. Narcis Mujkić poslao je početkom godine fotografiju sebe i svoje djevojke Sare Dobranić. Poručio je Indexu kako mu je najdraži portal te podijelio s nama ono što su svi pretpostavljali, da ljubi 20-godišnju plesačicu Saru. Njegova bivša supruga Indira Vladić navodno se našla u naručju poduzetnika Ivana Papića. Zajedno su viđeni kako se zabavljaju na tamburašima, ali oni nikada nisu potvrdili ni demantirali te glasine. Indira je sve zabavljala izjavama o zaljubljenosti, koje bi ubrzo sama i demantirala. Nešto sretniji od svoje kolegice bio je Edo Maajka, koji je konačno našao sreću uz Izraelku Lilah. S njom se u Zagrebu oženio, a ubrzo će im na svijet stići i djevojčica.

Marijana i Nemeš

Andrea Šušnjara otkrila je da ljubi studenta prava, Domagoja. Upoznala ga je preko Ivana Huljića, a u sretnoj su vezi nekoliko mjeseci. Jedna od najfatalnijih ljubavi dogodila se u regionalnom Big Brotheru. Marijana i Nemeš obilježili su cijeli show, ali i godinu, svojom strastvenom ljubavi. 27-godišnja Šibenčanka i pet godina mlađi Požarevčanin, ostavili su sve iza sebe i zaljubili se preko ušiju. otkako su se upoznali, nerazdvojni su, a blagdane su također proveli zajedno. Glumica Nataša Dorčić zaljubila se u Josipa Ribića, a Mario Mlinarić navodno je krenuo u vezu s Bojanom Kennedy. Nije to želio komentirati, a nerviraju ga medijske pretpostavke o njegovom ljubavnom životu.

Vanja i Luka Modrić

Vanja i Luka Modrić uplovili su na raskošnom vjenčanju u bračne vode, a na istom se okupila čitava nogometna krema. Nika Fleiss priznala je da ljubi poduzetnika Danijela Šaškina, a Mirko Alilović oženio je trudnu Ivu Vranješ. Par je nedavno dobio i sina Ivana, a u intervjuu za Index otkrili su da se kao roditelji sjajno snalaze. Mrle i Ivanka Mazurkijević nisu dobili sina, već djevojčicu. Par je cijele godine u ljubavi, no medije su uspješno uspjeli maknuti sa svoje veze i skriti je od svijeta. Ivanka je u 39. godini postala majka po prvi put, a Mrletu je djevojčica drugo dijete. Par je ovih dana viđen kako se zabavlja na jednoj promociji. Anita Kolovrat Narany udala se za svog producenta Jerryja Roppera, a Andrea Ćupor našla je ljubav sa kolegom s posla.

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković

Bivše ljubavi ponekad se teško prebole, a tako je i u slučaju Stefany Hohnjec i Tomislava Perića, koji su se nakon dugo mjeseci samovanja, pomirili. Hohnjec nam je otkrila kako jednostavno ne mogu jedno bez drugog. Novinarka Hana Hadžiavdagić vjenčala se za Tarika Tabakovića, a par je nerazdvojan. Svoju ljetnu svadbu proslavili su na Zrću s prijateljima, a smirena Hana prije svadbe otkrila nam je da se ženi isključivo iz ljubavi te da nije od onih očajnica koje ulaze u brak jer su trudne. Reality ljubav iz "Farme" okrunjena je brakom. Prekrasna manekenka Jelena Bosančić rekla je da hercegovačkom poduzetniku Josipu Ivančiću na svečanoj svadbu u rodnoj mu Hercegovini. Par će tamo i sviti ljubavno gnijezdo. Oboje su na svečanu vjenčanicu i odijelo, nosili starke, a izgledali su sjajno.

Anja Alavanja i Željko Romac

Davor Bernardić i Irena Coljak vjenčali su se u Zagrebu nakon dugo godina veze. Par su još tijekom studentskih dana spojile instrukcije iz matematike, a svadbi u zagrebačkom Sigetu prisustvovalo je petnaestak članova najuže obitelji. Voditeljica Anja Alavanja vjenčala se sa Željkom Romcem, a ubrzo bi trebali postati i roditelji dječaka. Ivano Balić ljubavnu sreću našao je uz sportašicu Mirelu Delić, a Zoran Mamić uz Anu Šikić. Svoju ljubav pokušali su zadržati u tajnosti svim silama, no nije im uspjelo. Viđeni su na zajedničkim putovanjima i tijekom vikenda ljubavi. Ana Vilenica i Edi Mužin objavili su ljubav, a Antonija Blaće i njezin Hrvoje zaruke. Vanja Mamić zaljubila se u mladog dečka, a Leona Paraminski zaručila za Tina Komljenovića, svog dugogodišnjeg dečka, a potom i zaručnika.

Luka Bulić i Ana Sokač

Martina Vrbos otkrila nam je da je u vezi s Albertom Camajem, a Kristina Bradač nakon razvoda zaljubila se u mlađem poduzetnika Mira Radića. Na Floridi se udala tenisačica Mirjana Lučić, a u Splitu sin Olivera Dragojevića, Damir. Damir i njegova Vanda uplovili su u bračnu luku pred brojnim prijateljima i obitelji, a isto su napravili i Luka Bulić te Ana Sokač. Komičar je presretan oženio svoju trudnu djevojku. Ivan Rakitić jučer je otkrio da se zaljubio na prvi pogled, a nadamo se da će se isto dogoditi i u 2012. godini svim našim zvijezdama koje su još uvijek same.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.