Svadbena zvona Ane Stunić: Nadam se da će me Vedran što prije odvesti pred oltar

MLADA voditeljica, koja je pravo osvježenje na Novoj TV, otkrila je kako nije daleko od svadbenih zvona. Anu Stunić javnost je upoznala kao voditeljicu Red Carpeta, kojega vodi s kolegom Danielom Delaleom svake nedjelje. Budući da Nova TV smatra da je Ana zadovoljila njihov profil voditeljice, odlučili su je angažirati i kao voditeljicu IN magazina. Istu je i napustila prošlog tjedna zbog, kako je ispričala Indexu, uloge u predstavi "I fuck on the first date".

Nakon tri tjedna veze počeli su živjeti skupa

Mlada Zagrepčanka u vezi je s Vedranom Gulinom, a njihova trogodišnja veza mogla bi završiti brakom. "Nadam se da će me Vedran što prije odvesti pred oltar", rekla je za Story Ana. "Lijepo nam je, živimo zajedno i ništa spektakularno ne bi se promijenilo. Imala bih samo lijepi prsten na ruci", dodala je simpatična voditeljica. Ana i Vedran upoznali su se 2005. godine na "Noći gutača reklama" i nakon samo tri tjedna veze upustili su se u zajednički život.

"Među nama je odmah frcnulo. Do tada nikada nisam živjela s dečkom pa mi je to bilo novo iskustvo. I svidjelo mi se. Tek tada u potpunosti upoznaš osobu s kojom si u vezi, naučiš pristati na kompromise. Oboje smo horoskopski Bikovi i to doista odlično funkcionira. Puno radim pa se ni ne stignemo posvađali", nadodala je. Kako je i sama postala dio svijeta domaćih zvijezda, koje obični smrtnici prepoznaju na ulici i upiru prstom u njih, Ana nije htjela otkriti kad će točno svadba. "Mogu vam reći da ću se vjenčati jedne subote", poručila je.

S.C.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.