"Svaka čast lijepoj Ivani Knoll, ali najljepša hrvatska navijačica dolazi iz Koprivnice"

Foto: Instagram

"SVAKA čast lijepoj Ivani Knoll, ali najljepša hrvatska navijačica ipak dolazi iz – Koprivnice", hvali Podravski.hr danas mladu Koprivničanku koja je na društvenim mrežama objavila vruću navijačku fotku.

Deniss Grgić studentica je pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti i zaštitno lice mnogih kampanja u zemlji, a njezin profil na Instagramu prati više od 25 tisuća ljudi.

Poput izbornika Zlatka Dalića, Deniss je livanjskih korijena, što joj je, smatraju Podravci, prednost u odnosu na najpoznatiju hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll, koja je postala dio svojevrsnog folklora uoči utakmica reprezentacije na SP-u.

Deniss je pozirala na stijeni u jednoj morskoj uvali na otoku Pašmanu, s krunom vezenom od cvijeća i s pet štitova koji čine grb hrvatske zastave, za koju se također našlo mjesta.

"Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim", rekla je Deniss za Podravski.hr te dodala kako očekuje da će Hrvatska i večeras pobijediti Englesku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.