Sve Severinine ljubavi: Zbog Milana Popovića je ostavila dugogodišnjeg zaručnika

Foto/Screenshot: Facebook/YouTube

SEVERINA Kojić je već 28 godina jedna od najpopularnijih žena u državi. Pjevačica je započela karijeru krajem osamdesetih, a 1990. godine objavila je svoj prvi album "Severina". Zvijezda je bila rođena, a Severina je sa Zrinkom Tutićem osvajala srca publike. U to doba njezin glazbeni izričaj je bio puno drugačiji nego danas, a devedesete su Severini donijele nezaboravne hitove poput "Djevojke sa sela" i pjesme "Tvoja prva djevojaka".

Devedesetih je Severina javnosti pokazala svog prvog javnog dečka. Alen Marin, pjevač grupe Kojoti sa Severinom je bio u kratkoj, ali burnoj vezi koja se završila bez previše medijske pompe. 

Novo tisućljeće donijelo je novu Severinu. Pjevačica je obojila kosu u plavo i skratila je, a album "Pogled ispod obrva" postao je jedan od najuspješnijih u njezinoj karijeri.

2002. godine Severina je bila u vezi s Milanom Lučićem, hercegovačkim poduzetnikom koji je u to vrijeme bio na vrhuncu poslovnog uspjeha. Za vrijeme veze sa Severinom, Milan Lučić je bio u braku, a snimka njihovog seksa u javnost je dospjela dvije godine kasnije.

Nekoliko dana prije nego što je snimka seksa dospjela u javnost, Severina se zaručila sa Srećkom Vargekom. Zaruke su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije, a dugo se nagađalo da je Srećko ostavio Severinu zbog činjenice da je htjela zaštititi snimku seksa kao autorsko djelo.

2006. godine Severina se zaručila s Matom Čuljkom, hercegovačkim poduzetnikom koji je u vrijeme veze s njom imao 26 godina. Zaruke su raskinuli nakon godinu dana.

Činilo se da je Severina nakon Čuljka pronašla sreću s riječkim fitness trenerom Slavkom Šajinovićem. Par je bio u vezi nekoliko godina, a zajednički su gradili i kuću. Severina ga je ostavila nakon što se fatalno zaljubila u srpskog kralja bakra, Milana Popovića. Severina je pjevala na Milanovu rođendanu, a navodno je bila u pitanju ljubav na prvi pogled.

Ljubav Severine i Milana Popovića punila je medijske stupce mjesecima. Pjevačica je uskoro objavila da je trudna, a navodno ju je Milanu privukla činjenica da je poželio dijete odmah na početku njihovog druženja. Njihov sin Aleksandar rodio se 2012. godine, ali je ljubav pukla dok je dječak još bio beba. Od raskida s Milanom do dana današnjega njih dvoje se sreću na sudu i bore za skrbništvo nad šestogodišnjim Aleksandrom.

Severina se 2015. godine udala za Igora Kojića, bivšeg nogometaša koji je od nje mlađi 15 godina. Par se upoznao nakon njezinog beogradskog koncerta, a zaručili su se nakon nekoliko mjeseci veze. Sudeći po objavama na društvenim mrežama zaljubljeni su kao prvog dana, a Igor se odlično slaže s njezinim sinom Aleksandrom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.