Svi su poludjeli za novom verzijom popularne videoigre, evo i zašto

Foto: PR

STIGLA je uzbudljiva vijest za sve fanove Arnolda Schwarzeneggera i popularne videoigre World of Tanks. Nakon što su fanovi dugo iščekivali i molili za ovu suradnju, kultni junak akcijskih filmova konačno se pojavio u blagdanskom eventu popularne videoigre World of Tanks - Holiday Ops 2022.

Evo kako izgleda i zvuči kao zapovjednik tenkova i kako mu se možete pridružiti u tenkovskim misijama.

Fanovi napokon dočekali: "Godinama su me ispitivali na Redditu"

Mnogi fanovi već godinama na forumima i društvenim mrežama priželjkuju da se u igri pojavi i Schwarzenegger. Arnie i Wargaming ove godine su odlučili ispuniti želju fanova - u obliku blagdanskog poklona.

"Nakon što su me prijatelji s Reddita godinama ispitivali o World of Tanksu, sretan sam što napokon možemo svim fanovima ispuniti želju i ostvariti ovo partnerstvo između mene i World of Tanksa. Holiday Ops je počeo, stoga ostavite blagdanske kolačiće sa strane i krenite sa mnom u avanturu i širenje blagdanskog raspoloženja na malo drugačiji način", kaže popularni glumac.

Cijeli dugoiščekivani event Holiday Ops 2022. najavio je trailer u kojem kultni akcijski junak i bivši guverner Kalifornije dobiva pismo mladog Johhnyja koji ima jednu božićnu želju - da Schwarzenegger posjeti njegovo selo. Pismo je zaglavilo u pošti i kasni gotovo 30 godina, no čim ga dobije, Arnie kreće u akciju. Spremno sjeda u helikopter i odlazi posjetiti malog Johhnyja (koji više i nije tako mali). 

Fanovi igre su apsolutno oduševljeni, a i ispod trailera na YouTubeu već su osvanuli brojni komentari:

"Zamislite da čujete "Hasta la vista, baby!" kad uništavate neprijateljske tenkove ili "GET TO THE CHOPPER!" kad je vaš tenk uništen."

"Nisam mogao zamisliti bolji božićni poklon. Arnold Schwarzenegger je moj idol, divim mu se svim mojim srcem i dušom, a sad će biti u mojoj najdražoj igri."

"Sviđa mi se što uključuje Arnolda kao stvarnog zapovjednika tenkova, ne samo kao filmsku zvijezdu"

"Uvijek volim Holiday Ops, to je najbolje vrijeme u godini za igrati WoT."

Naslijedio Chucka Norrisa, a i u stvarnom životu vozi tenkove

Lani je uloga u blagdanskom izdanju ove svjetski popularne videoigre pripala Chucku Norrisu. Kako je Schwarzenegger i u stvarnom životu ponosni vlasnik tenkova, nema bolje osobe koja bi ga naslijedila i uklopila se u scenarij igre World of Tanks.

"Zajednički rad s timom Wargaming na ovom posebnom projektu meni je bio sjajno iskustvo i znam da će jednako tako biti uzbudljiv i svim igračima. Ja imam dugu povijest s tenkovima s obzirom na to da posjedujem M-47 Patton koji sam vozio u austrijskoj vojsci dok mi je bilo 18, tako da mi je poznato komandiranje ovim željeznim zvijerima", objašnjava.

Što je zapravo Holiday Ops?

Riječ je o godišnjoj tradiciji igre World of Tanks kojoj se u blagdansko vrijeme već godinama vesele milijuni igrača diljem svijeta. Ove godine Holiday Ops je počeo 9. prosinca i trajat će sve do 10. siječnja, pa imate dovoljno vremena da prijeđete sve Arniejeve misije i uživate u satima zabave i akcije ovih blagdana. Registrirajte se na World of Tanks najkasnije do 9. siječnja 2022. i otključajte ekskluzivne nove misije i posebnog gosta, Arnolda Schwarzeneggera.

Vaš izazov će biti dekorirati posebno virtualno selo u blagdanskom ugođaju, a Schwarzenegger će vas svakodnevno voditi kroz nove izazove i misije kojima možete otključati brojne nagrade unutar igre. Izvršavanjem misija skupljate kutije i dodatne nagrade, a najbolje od svega, kad uspješno kompletirate 27 misija, glavni zapovjednik tenkova postaje vam, glavom i bradom - Arnold Schwarzenegger.

Zavirite u misije i izazove s Arniejem

U igri će Arnie utjeloviti glavnog zapovjednika tenkova i voditi vas kroz igru svojim glasovnim uputama. To uključuje i neke od njegovih najpoznatijih filmskih fraza koje će oduševiti sve fanove njegovih akcijskih filmova. Da sve bude u blagdanskom duhu, tu je i poseban blagdanski soundtrack.

U traileru ispod možete zaviriti u misije kroz koje će vas voditi popularni glumac.

Zašto milijuni ljudi igraju World of Tanks?

World of Tanks je planetarno popularna online multiplayer igra koju je razvio Wargaming. U Europi je izašla 2011., a od tada je u svijetu aktivno igra više od 160 milijuna igrača. U Hrvatskoj je čak postala toliko popularna da je dobila i potpuni prijevod na hrvatski jezik.

Cilj igre je uništiti protivničke tenkove prije nego što oni unište vas i postati najbolji tenkist. Najbolje od svega je što igra ima vrlo precizan povijesni prikaz bitki s više od 600 tenkova iz doba Prvog i Drugog svjetskog rata, a možete je igrati na više od 40 mapa. Svaka pobjeda donosi XP bodove, kredit za razne dodatke unutar igre i mogućnost da nadogradite svoj tenk. Možete birati između raznih tenkova, od laganih i brzih do teških i otpornih na oštećenja ili onih s najjačom artiljerijom, a tenkovi mogu nositi oznake čak 11 različitih nacija - njemačkih, sovjetskih, američkih, japanskih itd.

Priključite se Arnieju u novim misijama!

Fanovi kažu da je upravo Holiday Ops najbolji event vezan uz ovu igru, a božićni blagdani najbolje vrijeme kad je trebate isprobati. Ako se želite zabavljati uz nove izazove, kreirajte svoj World of Tanks račun i pokupite svoje ekskluzivne nagrade putem ovog linka. Kako biste dobili dodatne nagrade, ne zaboravite upisati promo kod CROTENK22 koji vrijedi za sve nove igrače iz Hrvatske.

Dobit ćete njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K, tri dana premium računa, 100k kredita, četiri hrvatske zastavice za svoj tenk i još nekoliko iznenađenja. S obzirom na to da je sezona darivanja, slobodno podijelite ovaj kod s prijateljima i pozovite i njih na igru i nove avanture.

World of Tanks je potpuno besplatan na PC-u i dostupan za Windowse, Mac i Steam. U seriji YouTube videa možete pogledati tutorijale kako igrati World of Tanks, bacite oko na hardverske zahtjeve igre i najbolja blagdanska zabava u društvu Arnolda Schwarzeneggera može početi.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Wargaming te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.