Svjetlucavi vodič kroz najbolje božićne filmove: Top izbor za obiteljske večeri

Shutterstock

Dok se zimski dani skraćuju i temperature padaju, nema boljeg načina za zagrijavanje srca i doma od gledanja božićnih filmova s obitelji i prijateljima. Ove godine, donosimo vam vodič kroz najbolje božićne filmove koji će vas odvesti na čarobno putovanje kroz svjetlucave blagdanske noći.

"Čudo u 34. ulici" (1947) - Klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Priča o mladoj djevojčici koja vjeruje da je trgovinački Djed Mraz pravi donosi toplinu i čaroliju božićnog duha.

"Sam u kući" (1990) - Ovaj film je postao sinonim za božićnu zabavu. Pustolovine malog Kevina koji se mora suočiti s provalnicima dok je sam doma, nasmijat će svaku generaciju.

"Ljubav je sve oko nas" (2003) - Ovaj moderni klasik istražuje različite oblike ljubavi kroz niz isprepletenih priča. Savršen izbor za one koji vole romantične komedije.

"Polar Express" (2004) - Čarobna animirana avantura koja vodi djecu i odrasle na nezaboravno putovanje prema Sjevernom polu. Film je vizualno zadivljujući i prepun osjećaja.

"Badnja večer" (2015) - Za one koji traže nešto drugačije, ova komedija prati trojicu prijatelja koji pokušavaju provesti posljednju zajedničku Badnju večer prije odrastanja.

"Duh Božića" (2019) - Ovaj noviji dodatak božićnim filmovima kombinira humor, romantiku i malo čarolije, prateći mladu ženu koja pokušava spasiti svoj obiteljski hotel za vrijeme blagdana.

Svaki od ovih filmova na svoj način hvata duh Božića i pruža savršenu priliku za stvaranje nezaboravnih uspomena s najdražima. Bilo da tražite smijeh, suze ili samo dobru staru blagdansku magiju, naš izbor će vas sigurno odvesti na čarobno putovanje. Podijelite kokice, pokrijte se dekicom i uživajte u filmskoj čaroliji ove zime!

Pročitajte više