Svjetska seks-ikona 80-ih uživa u Hrvatskoj, u badiću pozirala na jahti

Foto: Instagram

Seks-ikona 1980-ih, danska glumica, pjevačica i manekenka Brigitte Nielsen, uživa u Hrvatskoj. Nakon što je pozirala s osobljem jednog hvarskog restorana, pohvalila se fotografijama s jahte na kojoj obilazi hrvatsku obalu.

"Gdje zelena dotiče plavu", napisala je uz fotografiju s hrvatske obale, a pratitelje je oduševila linijom u kupaćem kostimu.

Da je 61-godišnja Nielsen u Hrvatskoj, doznalo se nakon objave hvarskog restorana. "Imali smo zadovoljstvo poslužiti bezvremensku ikonu. Od velikih ekrana i crvenih tepiha, pa sve do naše terase - jedna i jedina Brigitte Nielsen. Hvala što ste večerali s nama", napisali su.

Udavala se pet puta

Brigitte Nielsen je karijeru počela osamdesetih godina kao model. Godine 1985. dobila je uloge u filmovima Crvena Sonja i Rocky IV. Na snimanju Rockyja IV. glumica je upoznala Sylvestera Stallonea, za kojeg se naposljetku udala. Glumila je i s Eddyjem Murphyjem u filmu Policajac s Beverly Hillsa 2 te se pojavila u spotu Michaela Jacksona za Liberian Girl.

Nielsen se udavala čak pet puta, prvi put s 20 godina. S danskim skladateljem dobila je sina, ali njihova veza je potrajala svega godinu dana. S 22 godine Brigitte je prošetala do oltara sa Sylvesterom Stalloneom, no rastali su se nakon dvije godine.

Pet godina kasnije udala se za trećeg supruga, s kojim je također bila samo dvije godine. Par nije imao djece, no ona je neposredno prije njihovog vjenčanja rodila sina kojeg je dobila s bivšim zaručnikom. 1993. udala se četvrti put i s vozačem trkaćih automobila dobila dva sina. Razišli su se 12 godina kasnije.

Rodila s 54

Nielsen je s 40 godina upoznala Mattiju Dessija, talijanskog modela koji je tada imao 25 godina. Razlika u godinama nije im bila prepreka. Par se vjenčao 2006. i više od ičega su željeli zajedničku obitelj. Za Brigitte to nije bilo jednostavno, pa je počela zamrzavati svoje jajne stanice. Liječnici su joj davali tek tri do četiri posto šanse za začeće.

Usprkos svim nedaćama s 54 godine ostala je trudna pomoću in vitro oplodnje, a u lipnju 2018. rodila je djevojčicu Fridu. "Da, imala sam 54 godine, ali mnogi muškarci postaju očevi u 60-ima, čak i 70-ima. Ja uživam u majčinstvu i smatram da ga treba normalizirati u svakoj dobi", rekla je Brigitte jednom prilikom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.