Svjetski prvak non-stop varao ženu, ljubavnica progovorila nakon 11 godina

Screenshot: YouTube

ŽIVOTNA priča golfera Tigera Woodsa (45) tema je dokumentarca HBO-a pod nazivom Tiger.

Do 2009. godine Woods je bio najpoznatiji kao najbolji golfer svijeta, a onda je otkriven paralelni život koji je vodio. Iako se u javnosti prikazivao kao brižni otac dvojice sinova u sretnom braku s lijepom Elin Nordegren, te 2009. godine otkriveno je da ju je varao s nekoliko desetaka žena. Za sve je okrivio svoju ovisnost o seksu, a karijera mu se nakon tih otkrića strmoglavila.

U dokumentarcu se pojavljuje i Rachel Uchitel, jedna od žena s kojima je Woods varao suprugu. To je prvi put od skandala da je odlučila javno istupiti.

"Bio je u mom krevetu... I bio je moj tigar", može se vidjeti kako govori u traileru za doku-seriju.

Tijekom jednog intervjua prošle godine danas 45-godišnja Rachel izjavila je da je pristala na snimanje dokumentarca jer se osjeća kao da je zapela.

"Nakon svih stvari koje su objavljene o skandalu, osjećam se kao da se moram maknuti iz tih okova nemanja svog glasa. Želim ispričati kako je bilo meni jer mislim da ljudi taj dio ne shvaćaju", ispričala je.

Tigerova životna drama počela je u studenom 2009. godine kad je The National Enquirer objavio da je Tiger imao aferu s Rachel tijekom Australian Mastersa. Rachel je sve demantirala, no tad su u javnost izašle brojne žene koje su tvrdile da su spavale s golferom. Elin je izgubila živce i jedne mu večeri razbila automobil palicom, a nakon toga Tiger je javno priznao da je ovisan o seksu, da ju je redovito varao i da ide na liječenje.

"Želim se ispričati svima i reći da žalim zbog svog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Bio sam nevjeran. Varao sam ženu. To što sam radio je neprihvatljivo, ja sam jedini krivac za sve", izjavio je tada.

Dokumentarac Tiger emitirat će se u dva dijela, 10. i 19. siječnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.