"Svog muža dijelim sa svojim dečkom"

Screenshot: Rumble

MUŽ I ŽENA koji su u braku 10 godina otkrili su kako su počeli dijeliti krevet s još jednim muškarcem.

Bella i Ken iz grada Orange u Connecticutu bili su oženjeni pet godina i odgajali su dvije male kćerke kad je Bella upoznala Daniela na tulumu i odmah se počela slagati s njim.

"Na kraju večeri, ne znam zašto, ali on je trebao otići i opraštali smo se i poljubila sam ga", rekla je 34-godišnja Bella za Barcroft TV. Nakon toga je imala vrlo podvojene osjećaje. "OK, udana sam i poljubila sam drugog muškarca", stalno joj je prolazilo kroz glavu, no isto tako je željela to ponoviti.

Bella i Ken u vezi su od studentskih dana i uvijek su bili monogamni, no nakon tog događaja počeli su razgovarati o opciji da viđaju i druge ljude. Tad su odlučili bolje upoznati Daniela i njegovu ženu - koji su bili u otvorenoj vezi.

"Bilo je puno kemije i mislili smo da je to možda nešto što zaista želimo probati", rekla je Bella te dodala kako su ih pozvali kod sebe. Nekoliko puta su razgovarali i završili su u grupnom seksu, od čega su krenuli dalje.

No nedugo nakon toga, 33-godišnji Daniel i njegova žena počeli su imati probleme u braku. "Ona i ja dugo smo bili zajedno, a probleme smo imali davno prije nego su Bella i Ken naišli.

"Nažalost, ono što poliamorija čini dosta dobro je da osvjetljava sve i završite u razgovoru o stvarima o kojima ranije niste željeli razgovarati."

Godine dana nakon njihovog grupnog seksa, 2015., Daniel i njegova žena su se razveli, a idući korak Kena, Belle i Daniela za njih se činio logičan.

"Pa dobro, možeš živjeti s nama sad", rekla mu je Bella.

Trojac se ubrzo preselio u novu, veću kuću i nabavili su king size krevet koji sve troje mogu dijeliti. "Obično smo Bella i ja ili Ken i ona", kaže Daniel, a Bella dodaje kako se zapravo uopće ne seksaju često sve troje skupa.

Iako, dvojica muškaraca nekada su sami intimni. "Nije uobičajeno. To je kao torta - ne jedete tortu stalno", rekao je Daniel.

Prije dvije godine, Ken se spetljao s Laurom, svojom curom koja ima svoje dvoje djece. "Laura je predivna. Ona nije povezana s Bellom ili Danielom. Ona i ja smo povezani i to je njezina privrženost nama."

Daniel radi kao mađioničar, a Bella mu se priključila kao asistentica te često skupa putuju.

Grupa tvrdi kako ljubomore među njima nema, jer o svemu otvoreno razgovaraju.

Kao roditelji, kad se Daniel preselio kod njih, Bella i Ken morali su to objasniti svojoj djeci, 3-godišnjem sinu i 4-godišnjoj kćeri. "Bili su zbilja uzbuđeni, a sad se više ni ne sjećaju što je bilo prije. Dijelimo odgovornost roditeljstva - raznim stilovima odgajamo djecu, ali smo ista ekipa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.