Tajči objavila fotku s nekad poznatom sestrom Sanjom, pogledajte kako izgleda

Foto: Instagram

TATJANA MATEJAŠ CAMERON, javnosti poznatija kao Tajči, 80-ih je godina žalila i palila regionalnom glazbenom scenom te je stekla veliku popularnost, a za razliku od nje, njenu sestru Sanju Matejaš nemamo prilike tako često vidjeti u javnosti. Povodom Sanjinog rođendana Tajči je objavila njihovu zajedničku fotku na Instagramu.

Sanja i Tajči toliko sliče da bi mnogi na prvu pomislili kako su blizanke. Osim što nalikuju jedna drugoj, vrlo su bliske, što je Tajči dokazala posebnom čestitkom koju joj je posvetila.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj, duhovitoj, pretalentiranoj, nevjerojatno snažnoj, otpornoj, neovisnoj, strastvenoj, voljenoj, koja nema tolerancije za sranja (kapa dolje), ljubiteljici životinja, zemaljski osviještenoj vegetarijanki (više šešira) i 'puno mlađoj sestri' Sanji. Puno te volim i jedva čekam da idemo na turneju zajedno", napisala je Tajči u objavi, otkrivši kako će sa sestrom surađivati u glazbenim vodama.

Inače, Sanja se bavila i glumom i pjevanjem. Tako se pojavila u Disneyjevom filmu Holes te u nekoliko serija, a osnovala je i losanđeleški hard rock bend Duda Did It.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.