Tara Thaller otkrila kad je planula ljubav s mentorom iz Plesa. Spomenula i bivšeg

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

TARA THALLER, glumica, glazbenica i jedna od najljepših Hrvatica prema izboru čitatelja Indexa, progovorila je o odnosu s bivšim suprugom.

"Faris i ja smo zajedno donijeli odluku, ostali smo u dobrim odnosima i uvijek ću mu u životu željeti sve najbolje", rekla je za Story pa se osvrnula i na ljubav s mentorom iz Plesa sa zvijezdama, Mateom Cvenićem.

"S Mateom nije bila ljubav na prvi pogled"

Kaže da se ljubav među njima nije rodila na prvi pogled. "Kliknuli jesmo, odgovarao mi je kao osoba, ali nismo tako jedno drugoga gledali, nego kao na kolegu, a poslije prijatelja. Ljubav se rodila tek poslije, kada smo se dobro upoznali kao osobe", tvrdi Tara.

"I dalje stojim prvi prvom dojmu koji je Mateo na mene ostavio - da je iskren, pošten i marljiv. Divim se njegovoj radnoj etici i ambicijama. Imamo mnogo sličnosti, a dovoljno različitosti da se potičemo na rast i razvoj. Volimo iskrenost i otvorenu komunikaciju, a imamo i istu vrstu 'ludila'. Možemo biti sto posto svoji dok smo zajedno. Mateo ima veliko srce i pun je ljubavi.", dodala je.

Podsjećamo, ljetos se saznalo za vezu Tare i Matea. Zajedno su nastupali u showu Ples sa zvijezdama, a brzo nakon toga se doznalo da se Tara razvela od supruga Farisa Pinje s kojim je u braku bila nešto više od godinu dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.