Tata pobjesnio kad je vidio što njegovoj kćeri predlažu na seksualnom odgoju

Foto: Facebook

JEDAN otac iz engleskog Wigana šokirao se kad je vidio što piše u pamfletu koji je njegova 14-godišnja kći dobila na satu seksualnog odgoja. 

Carl Lawrence odmah se požalio ravnatelju škole Shevington koju pohađa njegova kći Emma tvrdeći da je sadržaj neprimjeren za srednjoškolce, a osobito ga je naljutila činjenica da su materijal dobili i mlađi učenici. 

U knjižici se, između ostalog, nalazi i popis "101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umjesto seksa". 

Na popisu se nalaze stvari poput flertovanja ili poklanjanja cvijeća, ali ono što je ljutitom ocu upalo u oko bilo je: "sisanje nožnih prstiju" i "predlaganje braka". 

Emma je ispričala da su se njeni kolege iz razreda smijali pojedinim savjetima, ali da im je nastavnica na to odgovorila: "Ne znate dok ne probate."

"Razumijem da djeca moraju biti svjesna kako svijet funkcionira, ali moramo li ih zaista učiti fetišima već u prvom srednje? Mislim da ne. Prvo što sam primijetio je bilo cuclanje prstiju na nogama. Šokirao sam se. Ni jedan 14-godišnjak ne bi trebao ovo čitati. Objasnio sam kćeri da postoje i drugi načini za izražavanje naklonosti, koji ne uključuju nečiji nožni palac u njenim ustima", rekao je Carl za Unilad. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.