Tatjana Jurić prošetala sa svjetskim zvijezdama na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Profimedia

TATJANA JURIĆ zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, kojim su prošetale i neke od najvećih svjetskih zvijezda. 41-godišnja voditeljica pozirala je u dugoj crnoj haljini s prorezom s prednje strane i sa smiješkom pozdravljala fotografe koji su je snimali.

Tatjana je na Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa dok se spremala za crveni tepih te s festivala na kojem je gledala film Ferrari u kojem glumi slavni Adam Driver. "Budimo realni, kad krene party, ništa ja objavljivat neću. Pa bolje da se odmah prijavim i chill", napisala je.

Fanovi oduševljeni: Talijani su gotovi

"Kako si lijepa", "Ljepoto", "Uvijek sam govorio da si ti jako lijepa žena", "Apsolutno ljepotica", "Sjajiš", "Cukar od žene", "Vrh vrhova", "Prelijepa", "Uvijek predivna", "Hoćemo još slika", "Zgodna", "To je to, Talijani su gotovi", nizali su se komentari njezinih obožavatelja.

Inače, osim Tatjane Jurić crvenim tepihom u Veneciji prošetale su i neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda poput Adama Drivera, Patricka Dempseyja, Georgie May Ayeeshe Jagger, Michaela Manna, Marike Pellegrinelli i drugih. 

Pročitajte više