Tehnologija sa stilom u Harvey Normanu: Naš izbor idealnih televizora i laptopa

Foto: Press

Nemojte pristati na osrednje performanse, mutnu slikom i uređaje koji podbacuju prilikom svakodnevnih jednostavnih zadataka, već unaprijedite svoj dom novom tehnologijom te uživajte u savršenoj slici i nevjerojatnoj snazi procesora budućnosti. Pregledali smo posebnu Super ponudu Harvey Norman tehnologije te smo izdvojili televizore i laptope za vas.

Pretvori dnevni boravak u kino dvoranu uz novi televizor

Jeste li vrsni filmski znalac? Svaki mjesec idete u kino i dnevno provodite nekoliko sati uživajući u svojim omiljenim serijama, onda definitivno ne treba štedjeti na kvalitetnom televizoru koji će donijeti vrhunski doživljaj svaku večer.


Upravo takvo iskustvo vam donosi Hisense QLED televizor s dijagonalom od zavidnih 65'' koji svojom naprednom QLED tehnologijom osigurava da svaki detalj zaživi i unese vas u potpuno novi svijet na ekranu. Savršen za ove hladne zimske večeri uz omiljene filmove, kokice i toplinu pod dekom.

S druge strane, kristalno čista slika i 10 godina razvijanja savršene tehnologije dovodi nas do 4K OLED LG OLED65C31LA televizora. Zbog načina na koji OLED tehnologija funkcionira on donosi neusporedive crne tonove i jak kontrast tijekom svake scene kao i nevjerojatno elegantan i tanak dizajn. Uz AI funkcije koje prilagođavaju sliku okruženju ovaj televizor je izvrstan izbor za svaki prostor.

Naposlijetku velik ekran od 65'' ponekad nije dovoljan kako biste se odlučili za novi televizor no kada isti dolazi s osvjetljenjem koje će znatno promijeniti doživljaj i proširiti doseg ekrana onda je izbor veoma lagan - Philips 65PUS8008/12. Opremljen Ambilight tehnologijom, ovaj televizor stvara jedinstvenu atmosferu u vašem prostoru, emitirajući svjetlo koje se prilagođava sadržaju na ekranu. Philips Ambilight ne samo da poboljšava iskustvo gledanja, već i smanjuje naprezanje očiju.

Ubrzaj i unaprijedi online iskustvo novim laptopom

Danas se sve vrti oko brzine i efikasnosti. Pravi laptop ovdje može biti vaš najbolji prijatelj. Bilo da ste poduzetnik koji traži pouzdan i snažan laptop ili student kojem je fokus dugotrajnost i ušteda, dobra vijest je da u Harvey Normanu do 7. veljače možete pronaći laptop za svoje potrebe na super popustima.

Imajući na umu gore navedeno, Acer Aspire 3 je savršena kombinacija efikasnosti i izdržljivosti te idealna za one studente koji su uvijek u pokretu. Njegov snažan Ryzen procesor osigurava brzo i glatko izvršavanje svih zadataka. Bilo da pišete, surfate internetom ili gledate filmove između predavanja, njegov veliki ekran i dugotrajna baterija osiguravaju produktivnost tijekom cijelog dana.

Uz 16GB RAMa multitasking nikada neće biti problem. Lenovo Ideapad 3 sa svojom kombinacijom brzine, svestranosti i izdržljivosti je savršen izbor za sve vas koji ste veoma zaposleni i ne možete si dopustiti da vas laptop iznevjeri u najbitnijim trenucima, a s nevjerojatnih 1TB interne memorije, briga o brisanju nepotrebnih datoteka može pasti u drugi plan, jer ćete uvijek imati dovoljno mjesta.

Svima vama koji radite od doma Asus Vivobook 16 mogao bi postati novi poslovni partner. Zašto? Ovaj laptop dolazi s kamerom vrhunske kvalitete kako biste izgledali još bolje tijekom svakog Zoom sastanka, ima malenu tipku za paljenje i gašenje mikrofona, ali ono bitnije AI kontrolu i automatsko utišavanje pozadinske buke prilikom korištenja. Nećemo zaboraviti na brz procesor i dovoljno memorije za sve poslovne potrebe, pa je tako Asus Vivobook 16 produktivni poslovni kolega kojeg bi svatko volio.

Super ponuda traje do 7. veljače u Harvey Norman poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Puli, kao i na webshopu. Proscrolajte kroz ponudu i savršenu priliku za novu tehnologiju u vašem domu dostupnu po super cijenama.

Pročitajte više