Tenisač nakon prekida sa Zagrepčankom ljubi 11 godina stariju talijansku voditeljicu

Foto: Profimedia

TENISAČ Matteo Berrettini (26) viđen je u društvu 11 godina starije voditeljice Melisse Satte, s kojom je razmjenjivao poljupce i zagrljaje na plaži.

Berrettini je ranije ljubio Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, no talijanski mediji raspisali su se početkom prošle godine da je njihovoj ljubavi nakon tri godine veze došao kraj, a šuškanja je potvrdila Ajla kada je s Instagrama pobrisala sve slike s tenisačem i prestala ga pratiti.

Tenisač je sreću ponovno pronašao s Melissom, no njihova romansa naišla je na kritike javnosti.

"Imam romantičnu vezu kao i sva druga djeca mojih godina - normalnu. Žao mi je samo što se jedna pozitivna stvar, kao što je moja veza, pokušava okarakterizirati kao profesionalna smetnja. Hejtere na stranu, žao mi je zbog onih koji nešto i znaju o tenisu: to nisu konstruktivne kritike i ne razumijem koji razlozi stoje iza njih", rekao je.

Melissa Satta ranije je bila u braku s nogometašem Kevinom-Princeom Boatengom, a za medije je često bez dlake na jeziku govorila o njihovom seksualnom životu.

"Razlog zašto se Kevin ozlijedio je taj što se često seksamo, i to od 7 do 10 puta tjedno. Mrzim predigru, želim odmah prijeći na stvar. Preferiram da sam ja gore tijekom seksa, tako da mogu preuzeti kontrolu", rekla je jednom voditeljica.

Melissa i Kevin razveli su se 2020. godine te su zajedno nastavili skrbiti o sinu Maddoxu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.