The Garden Festival izabran kao drugo najbolje mjesto za odmor i kvalitetan provod u Europi

ZADARSKA glazbena poslastica - The Garden Festival, u petak 3. srpnja otvara svoja vrata brojnim ljubiteljima klupske glazbe iz cijelog svijeta. Pod ovogodišnjim nazivom "A Double Whammy 2009", zbog svog desetodnevnog, odnosno dva povezana festivalska vikenda, The Garden Festival u proteklih je nekoliko mjeseci uvršten na top liste brojnih svjetskih medija kao jedan od rijetkih, najboljih ljetnih Festivala 2009. godine.

Svoj nastup na festivalu potvrdili su brojni izvođači

Nakon novina The Times, London Paper, OK, The Garden Festival je na internetskom portalu RA, glasovanjem on-line čitatelja izabran kao drugo najbolje mjesto za odmor i kvalitetan provod u Europi, odmah nakon megapopularnog Festivala Vooruit u Gentu u Belgiji. Ovoljetni program The Garden zabave na poluotoku Pinija, na prostoru festivalske arene, baru Tiki i klubu Barbarellas, započinje već 1. srpnja s dvije glazbene predvečeri naziva SecretSundaze.



U narednih deset festivalskih dana, od 3. do 12. srpnja, poluotok Pinija kao festivalska arena, sada već legendarni brod Argonaughty, te klub Barbarellas ugostit će više od dvije tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta. Uz nekoliko atraktivnih plesnih podija na kojime će se uživo moći slušati kvalitetna klupska glazba, tu su prostori za opuštanje uz masaže, vježbanje tik do mora, te drugi festivalski sadržaji.

Svoj nastup na festivalu potvrdili su brojni izvođači među kojima su i Henrik Schwarz - dugogodišnji veteran na njemačkoj deep house sceni, No Fakin DJ - bend koji se odlično razumije sa svima koji vole dance glazbu, a njihov nastup atraktivnim čine razni instrumenti, semplovi, bubnjevi i sl, zatim Crazy P - jedan od najpopularnijih novih izvođača iz Velike Britanije, već slavan u Australiji i na rubu velikog uspjeha za Europu i SAD.

Karte za četvrti po redu The Garden Festival su odavno rasprodane

Tu su i nastupi Dixona, Gilesa Smitha, Gillesa Petersona - DJ-a britanskog Radia 1 i autora emisije Gilles Peterson Worldwide, zatim Greg Wilson, James Priestley, Joey Negro, Jogarde, Norman Jay, Terry Farley, Todd Terje, Faze Action, i brojni drugi. Ovogodišnji, četvrti po redu The Garden Festival, pružit će vam intimnu, obiteljsku atmosferu. Zbog specifičnog mjesta na kojem se održava limitiran brojem posjetitelja, pa tako svakom od gostiju pruža osjećaj kao da je kod kuće. Karte za THE GARDEN festival na međunarodnom su tržištu odavno rasprodane, no organizatori su osigurali dodatne dnevne ulaznice koje će se moći kupiti na samom ulazu u festivalsku arenu.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.