The Rock se pohvalio videom u kojem diže utege okupan znojem, ljudi ga počeli sprdati

Screenshot: Instagram

AKO vas peče savjest što ste preskočili trening u teretani, možda ne bi bilo dobro da pogledate najnoviji video The Rocka. Mišićavi Dwayne Johnson na Instagramu je objavio video jednog od svojih intenzivnih treninga koji podsjećaju kako nema slobodnih dana kad je riječ o postizanju mišićne mase. 

Na snimci se vidi kako 51-godišnja zvijezda Brzih i žestokih diže utege i pritom radi grimase dok mu nenormalna količina znoja pada s lica, a u opisu je priznao da je u teretani bilo "vruće kao u paklu, kao u sauni", pa se pohvalio kako je "uspio izdržati" i odraditi "odličan trening". 

"Dušo, zašto se naprežeš?" 

Međutim, fanovi su ostali zbunjeni Johnsonovom nevjerojatnom količinom znoja prilikom vježbanja, a netko je primijetio kako njegov trening baš i nije toliko intenzivan. 

"Čovječe, znojiš se kao lik iz crtića", napisao mu je jedan, a drugi komentirao: "Je li još netko primijetio da diže samo 9 kg sa svake strane?" i tako pokrenuo lavinu komentara. 

"Ovo mogu i ja", "Nisam toliko mokar ni kad se tuširam", "Zašto se toliko znojiš?", "Ovo je malo! Dušo, zašto se naprežeš?" i "Mora da je tamo bilo vruće. Čak se ni bodybuilderi ne znoje toliko", neki su od komentara. 

Pročitajte više