Tia Jurčić otkrila kakav je zapravo muž Mario Mamić

Foto: Instagram

TIA JURČIĆ se ne pojavljuje često u medijima, no nedavno je progovorila o tome kako joj je u braku sa sportskim menadžerom Marijem Mamićem.

Posvojena kći Ljube Jurčića priznala je da joj bračni život itekako godi.

"Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan", rekla je za časopis Story.

Lijepa Tia je rano ostala bez roditelja, a brigu o njoj je preuzeo poočim Ljubo. 

"Bez majke sam ostala na svoj 12. rođendan, a nakon toga bez ostalih članova obitelji u jako kratkom razdoblju. Nakon djetinjstva koje je bilo prekrasno, nevino, doživjela sam nešto što nisam ni mislila da postoji. Moraš odrasti, a ne znaš ni sam zašto i kako: što to znači odrasti, brinuti se o bolesnoj majci… Vidjeti patnju svih koje voliš najviše na svijetu", ispričala je svoju tragičnu priču u jednom od ranijih intervjua. 

Tia i Mario vjenčali su se u listopadu prošle godine, a upoznali su se navodno na Pagu dok je on još bio u braku s Monikom Kravić.

Za njihovu se vezu doznalo tek kad se Mario odselio od bivše supruge, a potvrdili su je tek u svibnju prošle godine, samo pet mjeseci prije vjenčanja.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.