Tijana Ajfon izašla iz zatvora: Bila sam zvijezda tamo, kao da je Madonna došla

Foto: Instagram

TIJANA AJFON, pravog imena Tijana Maksimović, izašla je iz pritvora u kojem se nalazila mjesec dana te je otkrila kako joj je bilo iza rešetaka.

"Iskreno, nije lako. Tko kaže da je lako, laže. Ali, zahvaljujući zatvoru u Bijeljini i svim ljudima koji su tamo zaposleni, meni je ovaj pritvor bio nekako laganiji, jer su se svi ponijeli prema meni ljudski. Hvala im na svemu, to im nikada neću zaboraviti", rekla je za ATV, kako prenosi Alo.

"U zatvoru su me gledali kao kraljicu! Bila sam tamo zvijezda, kao da im je Madonna došla", otkrila je u intervjuu za Informer.

Kako je rekla, vrijeme u zatvoru je iskoristila da se odmori i naspava.

"Nisam imala nikakvih neugodnosti. Super sam! Osjećam se odlično! Lijepo sam se družila sa stražarima, bili su veoma korektni, šalili smo se, kuhala sam im kavu", rekla je.

Dodala je da se smatra kolateralnom štetom, ali da je zahvaljujući dobrom timu odvjetnika sada na slobodi. Podsjetimo, Ajfon je završila u pritvoru nakon što je policija upala na tulum i uhitila 35 osoba, uključujući i nju. Tereti se za prostituciju, posjedovanje droga i oružja. Puštena je da se brani sa slobode, a protiv nje još nije podignuta optužnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.