Tijekom mećave lagali šefu da su bolesni i da ne mogu na posao, on došao po njih

Screenshot: TikTok

Dijelovi svijeta pogođeni su upozorenjima o teškim vremenskim prilikama, u nekim gradovima su mećava i poledica, što mnogim ljudima utječe na putovanje do posla. Dok neki ljudi mogu nastaviti raditi od kuće, oni koji rade u maloprodaji i ugostiteljstvu nisu te sreće. 

Amirraa Ruffin, koja ima TikTok profil @pixieamirraa, tijekom mećave u njihovom gradu kazala je da su ona i kolege javili šefu da su bolesni i da ne mogu na posao, u nadi da po toj hladnoći neće morati putovati. No situacija je dobila neočekivan obrat.

Šef osobno došao po njih

Šef je pokupio sve zaposlenike koji su javili da su bolesni te ih je odvezao na posao. "A ja sam se nadala da će jednostavno pustiti trgovinu da bude zatvorena na jedan dan", napisala je u opisu videa koji je skupio 4.7 milijuna pregleda. "I da, sve nas treba nakon smjene odvesti kući", dodala je.

@pixieamirraa

And i was hoping he would just let the store be closed for the day

♬ original sound - ice spice

Ispod snimke se skupilo mnoštvo komentara. "Stvarno je rekao: 'Ne, svi radite danas'", "Ja sam vaš taksi, upadajte", "Ne, danas moramo biti otvoreni, ta četiri kupca nas trebaju", "Sjećam se kad sam lagala šefu da mi je probušena guma i ne mogu doći na posao, a on je rekao da će me doći pokupiti. A meni nije bila probušena guma", "Meni je šef jednom tako pozvao taksi", pišu ljudi.

"Ok, ali to je stvarno super šef", komentirala je jedna djevojka, na što je autorica videa odgovorila: "U pravu si, ali sam htjela prespavati dan."

Poslije je objavila kako je odjel za ljudske resurse vidio njezin viralan video i šef ju je zbog toga nazvao. No nije bio ljutit, već se smijao zbog toga.

@pixieamirraa

Y’all my boss is actually my favorite, we were both on the phone laughing about it

♬ original sound - tay
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.