Sklopila ugovor s mužem: "Morat će me uzdržavati 15 godina ako se razvede od mene"

Screenshot: TikTok

NAKON što je dala otkaz na poslu i odlučila biti kućanica, tiktokerica je otkrila da će je njezin muž morati uzdržavati sljedećih 15 godina ako se razvede od nje, piše Mirror.

TikTokerica @liliinkqueen objasnila je kako je sklopila ugovor s mužem kako bi bila sigurna da "nikada neće izvući deblji kraj", a kaže kako će taj dogovor nadoknaditi prazninu u njezinom životopisu.

Sklopili ugovor

"Dala sam svom mužu da potpiše ugovor kojim se slaže da ću biti supruga koja neće raditi već ostati kod kuće i brinuti za djecu", objasnila je, dodajući da će joj muž morati plaćati 15 godina ako se odluči razvesti od nje, i to zbog nedostatka radnog staža tijekom godina.

@lilinkqueen

I’ll be damned if I ever ended up on the short end of the stick because he wanted the LUXURY of having me available 24/7😂

♬ Speak Now - Taylor Swift

U drugom videu objasnila je kako su oboje došli na tu ideju jer su kroz djetinjstvo gledali svoje majke kako se bore s kućanskim poslovima i brigom o obitelji, dok su u isto vrijeme radile naporne poslove.

@lilinkqueen #financialsecurity #stayathomemoms #postnuptialagreement ♬ original sound - 𝓜𝓲𝓪𝓪_❤️🚛

Viralan video

Njezin video prikupio je 6.6 milijuna pregleda, a izazvao i raspravu među TikTokerima.

"Ovo je genijalna ideja", napisala je jedna tiktokerica, a druga dodala: "Da vrlo je teško naći posao nakon pauze od par godina", no neki se nisu složili s njima.

"Zašto bi to uopće htjela? Kako ti nije dosadno ništa ne raditi cijeli dan?" komentirala je jedna tiktokerica. 

Pročitajte više