Tiktokerica poručila: Trolovi me vrijeđaju, ali znam da sam prekrasna

Screenshot: TikTok

MIAH CARTER godinama se borila s kilogramima, a onda je odlučila podijeliti svoju priču kako bi inspirirala druge žene da se osjećaju ugodnije u vlastitoj koži. Pokrenula je profil na TikToku te u kratko vrijeme prikupila preko tri milijuna pratitelja i inspirirala mnoge.

No unatoč njenoj pozitivnoj misiji, ova 19-godišnjakinja iz Velike Britanije često je meta internetskih trolova. U nedavnom videu koji je objavila na TikToku Miah je pokazala neke od komentara hejtera i trolova. Pisali su joj da "je građena kao emotikon", izrugivali se s njenom kožom i kilažom, no ona im je odlučila odgovoriti na najbolji mogući način.

@miahhcarter Today’s society is absolutely disheartening and disgusting that’s why I love the job that I do to inspire young kids and everyone to be honest to love themselves no matter what skin type what disability what size what age to love yourself, society nowadays expect you to look like a certain way not on my page on my page, everyone is welcome Anysize any gender any age anyone if you wanna be part of the family follow to join don’t listen to what anyone has to say you are beautiful🩵 #bodypositivity #bodyimage #skin #selflove #beauty #relatable #girls ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

"Današnje društvo obeshrabruje i odvratno je, zato volim posao koji radim kako bih inspirirala djecu i sve ostale da ostanu vjerni sebi, da zavole sebe bez obzira na tip kože, invaliditet, veličinu, dob... Današnje društvo očekuje da izgledate na određeni način, ali takvih očekivanja nema na mom profilu. Na mom profilu svi su dobrodošli. Bilo koje veličine, bilo kojeg spola, bilo koje dobi, bilo tko. Ako želite biti dio obitelji, zapratite me. Ne slušaj što ti netko drugi govori – prekrasna si", poručila je uz snimku na kojoj crta srca na svom licu.

"Bez obzira što netko drugi kaže, ja sam prelijepa", zaključila je i pobrala brojne pohvale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.