Tina Katanić nakon dugo vremena snimljena u javnosti, pozirala u elegantnom izdanju

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

BIVŠA manekenka Tina Katanić povukla se iz javnosti 2015. godine nakon što je procurila snimka seksa koja joj je uzdrmala karijeru. Godinama se nije pojavljivala u javnosti.

Nakon što je nedavno progovorila o skandalu, sada se pojavila i na javnom događanju. Bila je na modnoj reviji u Zagrebu. 

Odjevena u elegantno bijelo odijelo ispod kojeg je nosila kratki top reviju je pratila iz prvih redova. Pozirala je i s Neven Ciganovićem. 

Tina je posljednji put viđena 2017. godine, kada je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske. Nedavno je na Instagramu osvanuo njezin profil. Sudeći po pratiteljima i osobama koje prati, Instagram profil vrlo vjerojatno nije lažan.

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je Tina uz selfie.

Progovorila o skandalu

Podsjetimo, Tina se nedavno osvrnula na događaje iz 2015. godine.

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela. U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave", rekla je za Story.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.