Bili su prijatelji 10 godina, a zatim je saznao istinu: Plaćali su ga da se družimo

Screenshot: TikTok

LAWSON SPOLANSKY objavio je na TikToku snimku u kojoj je ispričao svoju tužnu priču, a pregledana je više od milijun puta. 

17-godišnji tinejdžer ispričao je kako je otkrio da je njegov najbolji prijatelj zapravo glumac kojeg je angažirala njegova teta, a otkriće da se družio s lažnim prijateljem punih 10 godina potpuno ga je shrvalo. 

Prvi susret

Sve je počelo kada je imao samo pet godina, kada je njegova teta došla u njihovu kuću i ukorila ga zbog problematičnog ponašanja. Nekoliko dana kasnije, Lawson je tijekom igre u parku pao i ozlijedio koljeno. Tada mu je prišao plavokosi dječak i zadirkivao ga dok je plakao, a dječakova majka mu je pomogla da se smiri. 

@lawsonspolansky im finally ready to share with u this horrific story #storytime #bestfriend #childhood #lawsonspolansky #fyp #childhoodtrauma #fypシ゚viral #mentalhealth #real #truth #actor #school #fypシ #trending ♬ My Best Friend I Never Had - Lawson Spolansky

Kad je krenuo u školu, u svom razredu uočio je tog istog plavokosog dječaka, kojeg naziva Dexter, te su postali prijatelji, a Lawson je popravio svoje ponašanje. 

Prve sumnje 

Dexter je godinama kasnije rekao Lawsonu da je dobio dosta novca za rođendan te da želi otići s njim na putovanje, no već sljedećeg dana predomislio se. Kad ga je Lawson upitao zašto, Dexter je izmislio čudne razloge, što mu je pobudilo sumnju, pa je upitao tatu što misli o potezu svog prijatelja. 

"Znaš da se takve stvari događaju... Život nam priređuje iznenađenja", rekao mu je tata, a sljedećeg dana pokazao mu je fotografiju njegove tete na Instagramu koja je otišla s Dexterom i njegovom mamom na odmor na koji je Lawson trebao ići. 

Teta angažirala glumca 

Godinama kasnije, Lawson se počeo viđati s muškarcem koji je radio kao vrtlar za Dexterovu obitelj, a tada je saznao da je njegovog najboljeg prijatelja unajmila njegova teta. Čak je organizirala da Dexterova lažna mama (ona iz parka s početka priče), inače voditeljica produkcijske tvrtke, pomogne u oblikovanju Dextera u idealnog prijatelja.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.