Tip iznenadio djevojku i odveo ju na koncert 2Cellosa, ona se rasplakala od sreće

Screenshot: TikTok

MODEL Jude Guaitamacchi odlučio je iznenaditi djevojku za njezin rođendan. Odveo ju je na koncert 2Cellosa u Barceloni.

"Odveo sam svoju djevojku na iznenadno putovanje kako bi vidjela svoj omiljeni duo čelista na njihovoj posljednjoj turneji. Samo čekajte da vidite njezinu reakciju", piše na početku videa objavljenog na TikToku.

@becomingjude I took my girlfriend @Blossomandbuttercups on a surprise trip to Barcelona to see her favourite cellists @2CELLOS on their last tour ever. She had no idea until the very last moment. Watch her reaction 🥰 #Transtok #Traveltiktok #Nonbinarytiktok #Queertiktok #Barcelona #Traveltobarcelona #Couplegoals #Queercouple #Queertravel #Travel ♬ original sound - Jude (They/Them)

"Nije imala pojma zašto smo u Barceloni... Sve do posljednjeg trenutka, kada je ušla na stadion i vidjela 2Cellos ispred sebe. Sretan rođendan, draga", dodao je.

Djevojka je zaplakala od sreće, a ljudi su u komentarima izrazili oduševljenje njegovom gestom. Video ima više od milijun pregleda.

Posljednja turneja 

Podsjećamo, 2Cellos su svoj posljednji koncert u Hrvatskoj održali 19. rujna. Stjepan Hauser i Luka Šulić razilaze se nakon deset godina provedenih kao 2Cellos.

Trenutno su na svojoj zadnjoj turneji budući da je 2022. godina zadnja u kojoj nastupaju zajedno. Koncert u Barceloni održali su 15. rujna.

Pročitajte više