Tip postao poznat na internetu zbog pupka, neki misle da je najveći na svijetu

Foto: Unilad

MARK iz Kalifornije postao je poznat na internetu jer ima "najčudniji pupak na svijetu", zbog čega je dobio nadimak Swirly Dude.

Pupak 26-godišnjeg Amerikanca, "dubok" gotovo 2,5 centimetara, postao je neočekivano popularan, a Marku su jednom nudili 1000 dolara za sat vremena igranja s njegovim pupkom, piše Unilad.

"Dok je moje tijelo poprilično prosječno, jedna stvari uvijek je stršala (doslovno) - moj pupak", kaže mladić koji je primijetio da ima drugačiji pupak kad je imao 8 godina.

"Nemam pojma zbog čega izgleda tako, a ne znaju ni doktori. Neki misle da je riječ o pupčanoj kili, no liječnici kažu da je riječ samo o višku pupčanog mesa. "Dakle, doslovno moja pupčana vrpca djelomično je još uvijek povezana. Srećom, jedan centimetar može se fino spremiti u torzo ako ga gurnem unutra", govori Mark.

Svog pupka prvo se stidio, no danas je na njega ponosan, a čak mu je posvetio i YouTube kanal. Nakon što je stranac pohvalio njegov "jedinstveni pupak", Mark ga je odlučio prihvatiti i slaviti, a ne skrivati.

"Plus, super zabavno je šokirati i zadiviti ljude diljem svijeta. Mnogi moji gledatelji na YouTubeu maštaju o tome da mi je pupak živ", otkrio je te dodao da neki traže da se igra s pupkom te mu to žele platiti.

"Najčudniji zahtjev koji sam dobio je da snimim 30 minuta privatnog videa na kojem se igram sa svojim pupkom, s malo uzdisanja. Fan mi je ponudio 100 dolara za 15-minutnu snimku, no nakon što sam odbio, nastavljao je s povećavanjem ponude sve dok nije došlo do cifre od 500 dolara za pola sata. Bio sam poprilično ponosan na činjenicu da sam osigurao 'posao' koji se plaća 1000 dolara po satu", objasnio je.

Ispostavilo se kako je zajednica ljudi koji imaju fetiš na pupak puno veća nego što je Mark očekivao. U godinu dana Mark je prikupio 150 tisuća pregleda te skupio gotovo 1000 vjernih fanova koji ga ispituju razna pitanja.

Na pitanje zbog čega ne skine višak pupka operacijom, kaže kako je zavolio koliko ga čini specifičnim te odlučio da je "više cool furati jedan od najvećih pupaka na svijetu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.