"It's OK": Fani Čapalija je prije 29 godina postala Miss Hrvatske

Foto: Davor Visnjic/ PIXSELL

PRIJE 29 godina Fani Čapalija postala je Miss Hrvatske.

"Titulu koju i danas nosim ponosno i uspomene kojih se rado sjećam", napisala je ovim povodom Fani na svom Instagram profilu.

Imala je tada 18 godina i svojom ljepotom je osvojila Europu, ali i ostatak svijeta kada se pojavila na izboru za Miss svijeta. Na spomenutom izboru ljepote ušla je u top pet najljepših žena svijeta te je proglašena i najljepšom Europljankom. 

"Kako onda, tako i sada. Najljepša", "Još uvijek najljepša Miss Hrvatske", "Meni osobno najljepša hrvatska missica", "Najljepša Miss ikada", "I još uvijek lijepa kao i prije 29 godina, prava prirodna ljepota", nižu se komentari ispod objave. 

"It's OK"

Tada je i postala poznata po svom kratkom odgovoru sutkinji u žiriju. Naime, Čapaliju je zbunilo pitanje sutkinje na izboru koju je zanimalo što Fani misli o dijelu natjecanja u kojemu se nose kupaći kostimi. Rekla je da ne razumije najbolje pitanje, no naposljetku je izjavila: "It's OK."

Fani Čapaliju ne viđamo često u javnosti, a svoje fanove povremeno razveseli objavama na Instagramu, u kojima često dijeli trenutke iz prošlosti i stare fotografije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.