Tko je 18+ zvijezda koja je prijavila Tomića policiji i prijeti objavom kućnog videa?

Foto: Instagram

AUSTRALSKA influencerica Vanessa Sierra Joli dospjela je u središte pozornosti nakon što je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako njen dečko, australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić, uništava njen laptop.

Vanessa je Tomića prijavila policiji u Splitu jer joj je navodno razbio dva mobitela i dva laptopa.

Kako bi se osvetila za navodnu štetu od 76 tisuća kuna, Vanessa je napisala da će objaviti privatni video na OnlyFansu.

Inače, Joli je postala poznata široj javnosti nakon sudjelovanja u australskoj verziji Love Islanda 2019. godine, gdje je upoznala YouTubera Lukea Erwina s kojim se upustila u amaterski pornografski posao na stranici za odrasle OnlyFans.

Nakon samo par mjeseci dospjela je među 0.01 posto najuspješnijih kreatora na stranici. Jednom prilikom je izjavila da se na stranici može zaraditi mjesečno između 13.000 i 643.000 dolara, odnosno između 80 tisuća i četiri milijuna kuna, no nikad nije htjela otkriti koliko ona točno zarađuje.

Vanessa ima prvostupničku diplomu iz financija i ekonomije, no upisala je i magisterijski studij računalnih znanosti. Radila je kao službenica u banci, nakon čega se posvetila karijeri na OnlyFansu.

Vezu s Tomićem potvrdila je u studenom 2020. godine, a vrlo brzo se i on uključio u OnlyFans svijet. Par boravi već neko vrijeme u Splitu jer Tomić, koji je inače 214. igrač svijeta u ukupnom poretku, ondje trenira.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.