Tko je 51-godišnjakinja s kojom povezuju Shawna Mendesa (24)? Radila je za Biebera

Foto: Instagram

VEĆ se dugo nagađa da je Shawn Mendes (24) u vezi s Jocelyne Mirandom (51). Njih dvoje poznaju se od 2018. godine i često su viđeni i snimljeni zajedno, a poznata je liječnica godinama bila Mendesova kiropraktičarka na turnejama, koncertima i nastupima. 

Glasine oko njihove veze započele su u lipnju prošle godine, kada su snimljeni na ručku, ali njih dvoje nikada nisu potvrdili vezu. Nedavno su snimljeni u šetnji parkom Runyon Canyon, a nakon toga i na planinarenju na brdu kod Los Angelesa. Liječnica je tada otišla i u Shawnovu kuću.

Jocelyne je tijekom godina podijelila nekoliko fotografija s pjevačem na svom Instagram profilu. 2019. podijelila je crno-bijelu fotografiju sa Shawnom. "Tako sam ponosna", napisala je u opisu objave. S njim je bila i na after partyju Grammyja.

Brinula o Justinu i Hailey Bieber, Kendall Jenner...

Na njezinoj službenoj stranici piše da ima više od 20 godina iskustva u području kiropraktike i rehabilitacije te da koristi biomehaničku procjenu u kombinaciji s tehnikama manipulacije zglobova i mekih tkiva. 

Zbog svoje specijalizacije u biomehanici i biodinamici veoma je poznata među američkim pjevačima, glumcima i sportašima. Njezine su medicinske usluge koristili Justin i Hailey Bieber, Kendall Jenner, Justin Timberlake, Omar Apollo i Blake Griffin, a bila je i službena liječnica lige Big Three Summer Basketball.

Podsjetimo, vijest o potencijalnoj novoj romansi Shawna Mendesa dolazi više od godinu dana nakon što su on i Camila Cabello prekinuli vezu poslije skoro tri godine. Cabello je počela izlaziti s Austinom Kevitchom u srpnju 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.