Tko je misica koja je dobila Porsche: Njena nesreća 2015. godine šokirala je Hrvatsku

Foto: Press/Marko Prpic/Pixsell

POSLJEDNJIH dana jedna od tema koje zanimaju Hrvate su bivša misica Barbara Ljiljak i Porsche koji je dobila za 33. rođendan, zbog kojeg je Splićanki proslavu rođendana nakratko prekinula policija koja je došla pred restoran u kojem se slavilo.

Ako ste nekako propustili tu vijest, evo što morate znati - Ljiljak je slavila rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, među uzvanicima bile su Iva Šarić, Iva Jerković i Natalija Prica, a zabavljao ih je srpski glazbenik Saša Matić. Bivša Miss Universe dobila je i srebrni Porsche ukrašen velikom ružičastom mašnom, a zasad javnosti nije poznato od koga.

Ljiljak se proslavila prije deset godina kad je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Potom je 2015. godine postala Miss Universe Hrvatske, no zanimljivo je da na svjetsko natjecanje nikad nije stigla. Samo dva dana prije nego što je trebala krenuti za Las Vegas, u Beču je nespretno zakoračila, poskliznula se i pala te slomila ruku. U Beč je otišla pozdraviti se s majkom i sestrom.

"U šoku sam, ne mogu vjerovati da mi se to desilo! Šest mjeseci od našeg izbora u Hrvatskoj sanjam o odlasku na svjetski izbor i predstavljanju Hrvatske i onda ovo! Mirti zaista želim puno sreće i da uživa u svakom trenutku sudjelovanja na izboru Miss Universe, a ja se veselim povratku svojim obavezama čim se potpuno oporavim'', izjavila je nakon ozljede.

Iza nje je uspješna manekenska karijera, a usput je završila i talijansku školu mode i dizajna Callegari u Splitu. Prošetala je pistom Milano Fashion Weeka, a snimila je kampanje za poznate brendove satova i nakita. Prošle godine odlučila se oprostiti od svijeta mode.

Javnost je doznala i da ljubi splitskog poduzetnika Filipa Romića, no osmogodišnja veza i kasnije zaruke prekinuti su 2019. godine. Srpski mediji nedavno su pisali da je osvojila srce srpskog milijunaša Jugoslava Karića, no ona je to demantirala.

"Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Iznimno ga cijenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti", rekla je za Telegraf.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.