Tko je nova djevojka Brada Pitta? Prvi put se pojavili zajedno na crvenom tepihu

Foto: Profimedia

Glumac Brad Pitt (60) u nedjelju je na Venecijanski filmski festival stigao s 29 godina mlađom djevojkom Ines de Ramon (31). S glumcem je povezuju od kraja 2022. godine.

Bila je u braku

Od 2019. do 2022. godine bila je u braku sa zvijezdom Vampirskih dnevnika Paulom Wesleyjem. Ines i Paul vjenčali su se na maloj ceremoniji 2019. godine, a tijekom kratkog braka nisu se često pojavljivali u javnosti. Njihov razvod finaliziran je ranije ove godine, prenosi Daily Mail.

Ines dolazi iz New Jerseyja, a diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinom LinkedIn profilu, od 2020. godine radi kao voditeljica veleprodaje u Anita Ko Jewelry, čiji su poznati klijenti, između ostalih, Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

Govori više jezika

Također je radila u drugim ulogama u industriji nakita i mode, uključujući Christie's i de Grisogono. Ines je poliglotkinja jer govori engleski, španjolski, francuski i njemački. Uz to je i certificirana zdravstvena trenerica u integrativnoj prehrani.

Ines je prvi put viđena u javnosti s Bradom na koncertu irskog glazbenika Bonoa u Los Angelesu u studenom 2022. Na crvenom tepihu debitirali su upravo na 81. Venecijanskom filmskom festivalu s Georgeom i Amal Clooney na prvoj službenoj projekciji filma Wolfs.

Preselila se kod njega

Ines se u Veneciji odlučila za bijelu haljinu na jedno rame, srebrnu torbicu sa šljokicama i upečatljive naušnice.

De Ramon se u veljači ove godine preselila kod Brada u Los Angeles. Ovo je Bradova prva ozbiljna veza nakon razvoda od Angeline Jolie. Od tada su stvari postale ozbiljnije jer su ljeto proveli u Chateau Miravalu, francuskoj vinariji koju je glumac nekoć dijelio s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

Organizatori festivala morali spriječiti susret Angeline i Brada

Organizatori su osigurali da bivši supružnici budu razdvojeni kako bi se izbjegle neugodne situacije, pisao je Page Six uoči početka festivala. 

"Angelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak, 29. kolovoza, a nakon toga će s redateljem filma Maria Pablom Larrainom otputovati na Telluride Film Festival u Coloradu. Brad dolazi u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se isprepletu putovi", poručio je umjetnički direktor Alberto Barbera.

Angelina s novim dečkom bila u Veneciji?

Angelina je, pak, u Veneciji bila u pratnji repera Akale, za kojeg se već neko vrijeme govori da joj je novi partner. Radi se o Kingsleyju Jamesu McLeanu Daleyju, s kojim se glumicu povezuje od kraja prošle godine.

Jolie i Akala svoj odnos čuvaju od javnosti, ali je poznato da su već zajedno putovali. U svibnju prošle godine posjetili su Jamajku, a krajem prosinca viđeni su na večeri u luksuznom restoranu u Milanu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.